Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kigyulladt Gyurcsányék fõhadiszállása

Nagy Gábor

2018.11.17. 16:30

Szombaton, Budapest VI. kerületében kigyulladt egy négyemeletes irodaépület negyedik emelete. A helyszínre nagy erõkkel érkeztek a tûzoltók. Közben kiderült: a Demokratikus Koalíció (DK) irodái "gyulladtak" ki. A tüzet eloltották.

Kigyulladt egy irodaház Budapesten, a Teréz körúton. Négyszáz négyzetméteren pusztított a tűz. A helyszínre érkező tűzoltók körülhatárolták a lángok terjedését, a tüzet mostanra pedig eloltották. A tűzvészben senki nem sérült meg.

Megsemmisültek Gyurcsányék irodái

Szombaton tűz ütött ki egy budapesti irodaház legfelső szintjén. A Demokratikus Koalíció (DK) ott található irodái teljesen megsemmisültek...

A DK közleményében ezt írta:

„Tűz ütött ki abban a Teréz körúti irodaházban, amely a DK országgyűlési képviselőinek, a DK-nak és a DK pártalapítványának is helyet ad. A tűz azt az emeletet érinti, amelyen ezek az irodák is vannak. A tűzoltók már végzik az oltást, a tűz okáról és körülményeiről egyelőre semmit sem tudunk. A tűz idején egyetlen munkatársunk sem tartózkodott az irodákban, személyi sérülésről nincs tudomásunk.”

Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője a távirati irodának elmondta: korábban is volt egy tűzeset az épület földszintén, egy étterem konyhájában a szagelszívó gyulladt ki. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a két tűzeset között van-e összefüggés.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére