Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kibújt a szög a zsákból: a Kétfarkú Kutya Párt is a homoszexuális lobbi szolgálatába szegődött

Horváth Tamás

2019.07.07. 20:00

Ha bárkinek kétségei lettek volna, hogy a kétfarkú kutyák valójában melyik térfélen is fociznak, az most ízelítőt kaphat belőle.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt eddig egy jópofa, humoros, fiatalos viccpártként élt a köztudatban, amely görbe tükröt mutat a magyar társadalomnak. Kreatív ötleteikkel és akcióikkal egymaguk több innovációt hoztak a honi politikába, mint a többi ellenzéki párt együttvéve.

S noha a belpesti politikai formációkra jellemző elemi magyargyűlöletet olykor-olykor a kétfarkú kutyák sem tudták levetkőzni (emlékezhetünk, hogyan figurázták ki a magyar nemzet gyarapodását célul kitűző, gyermekvállalást ösztönző családvédelmi akciótervet), összességében nagyságrendekkel kevesebb kárt okoztak hazánknak, mint a „mainstream” ellenzék pártjai.

Szombaton azonban kibújt a szög a zsákból, s a kutyák egyértelművé tették, hogy valójában melyik oldalon állnak.

A párt hivatalos Facebook-oldalára – a budapesti Pride napjára időzítve – új profilképet töltöttek fel, amely az MKKP ismert logóját ábrázolja, annyi különbséggel, hogy a kétfarkú kutya nyakkendője az LMBT-mozgalom jelképének számító szivárvány színeiben „pompázik”.

A Kétfarkú Kutya Párt állásfoglalása félreérthetetlen. A balliberális ellenzék többi pártjához hasonlóan annak az LMBT-lobbinak a szolgálatába szegődtek, amely egy olyan ideológiát támogat, ami a természet rendjével ellenkezik, valamint a kereszténység alapelveivel sem összeegyeztethető.

Az LMBT-lobbi – a metapolitika eszközeit felhasználva az oktatáson, a kultúrán, a zenén, a médián és a politikai közbeszéden keresztül – Nyugaton már sikeresen elérte, hogy az általa propagált, a társadalom erkölcsiségét leromboló létformák elfogadottá, sőt támogatandóvá váljanak.

A Nyugat meghódítása után Kelet-Közép-Európa következik. Szombat óta nyilvánvaló, hogy ebben a küzdelemben a Pride-on felbukkanó magyarországi ellenzéki pártok, „civil” szervezetek és külföldi multik mellett a Kétfarkú Kutya Párt is részt vesz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Cseh Katalin belevörösödött az álhírgyártásba

Cseh Katalin belevörösödött az álhírgyártásba

A Momentum EP-képviselője ismét egy ötéves kislány módjára nyafogott Brüsszelben. Facebook-videójában magából kikelve, szinte az ideg-összeroppanás szélére sodródva sivítozta el unalmas monológját a magyar jogállamiságról, miközben mondandóját csak a szokásos csúsztatások támasztották alá.

Freund Tamás: az Akadémia nemzeti intézmény, nem lehet ellenzékben

Freund Tamás: az Akadémia nemzeti intézmény, nem lehet ellenzékben

A kormányzati szervekkel módszeresen kell fejleszteni a kapcsolatokat, az új alapokon létrejövő együttműködés hatalmas lehetőség és felelősség, méltó az alapító Széchenyi István és a legkiválóbb magyar tudósegyéniségek örökségéhez – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában Freund Tamás, a Magyar Tudományos Akadémia frissen megválasztott elnöke.

Szijjártó: véget kell vetni Brüsszelben a migránsok meghívásának

A koronavírus-járvány miatt fel kell készülni az újabb migrációs hullámokra, és ezzel együtt az Európai Unió külső határainak következetes megvédésére – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Athénban.

Széles terpesz, rock 'n' roll, Pénzügyminiszter úr!

Széles terpesz, rock 'n' roll, Pénzügyminiszter úr!

A Fidesz-kormányok sokadik költségvetését jegyző Varga Mihály pénzügyminiszterről kiderült, hogy nemcsak a számok, de a gitárhúrok finomhangolásához is ért. A HammerWorld rockmagazinnak adott interjújában elismeri, hogy kocsijában csak akkor szól lágyabb muzsika, ha más is ül benne rajta kívül.

Karácsony „támogató empátiával” követi az amerikai BLM-őrületet

Karácsony „támogató empátiával” követi az amerikai BLM-őrületet

A magukat jogvédőknek nevező budapesti antifák azt fejtegetik, hogy a tüntetőknek miért is van joguk kifosztani a boltokat, illetve bántalmazni a védekezni próbáló tulajdonosokat. Ez szerintem közösség elleni izgatás, és remélem, a hatóságok keményen fellépnek ellene! Védjük meg az országunkat, védjük meg hazánkat!

Orbán: nehéz megérteni a Lánchíd körüli szerencsétlenkedést

Orbán: nehéz megérteni a Lánchíd körüli szerencsétlenkedést

Nemzeti önbecsülés nem képzelhető el az agrárium nélkül – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Mindent a magyar vidék jövőjéért című könyv bemutatóján, csütörtökön Budapesten.

Pedofilokat mentegetett a HVG munkatársa

Pedofilokat mentegetett a HVG munkatársa

Hosszú Facebook-posztban emlékszik meg az Alapjogokért Központ arról, hogy a Kaleta-ügyben most oly hangos HVG egyik munkatársa néhány évvel ezelőtt a Népszabadságban még relativizálni akarta az ehhez hasonlóan gyomorforgató gaztetteket.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére