Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kibújt a szög a zsákból: a Kétfarkú Kutya Párt is a homoszexuális lobbi szolgálatába szegődött

Horváth Tamás

2019.07.07. 20:00

Ha bárkinek kétségei lettek volna, hogy a kétfarkú kutyák valójában melyik térfélen is fociznak, az most ízelítőt kaphat belőle.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt eddig egy jópofa, humoros, fiatalos viccpártként élt a köztudatban, amely görbe tükröt mutat a magyar társadalomnak. Kreatív ötleteikkel és akcióikkal egymaguk több innovációt hoztak a honi politikába, mint a többi ellenzéki párt együttvéve.

S noha a belpesti politikai formációkra jellemző elemi magyargyűlöletet olykor-olykor a kétfarkú kutyák sem tudták levetkőzni (emlékezhetünk, hogyan figurázták ki a magyar nemzet gyarapodását célul kitűző, gyermekvállalást ösztönző családvédelmi akciótervet), összességében nagyságrendekkel kevesebb kárt okoztak hazánknak, mint a „mainstream” ellenzék pártjai.

Szombaton azonban kibújt a szög a zsákból, s a kutyák egyértelművé tették, hogy valójában melyik oldalon állnak.

A párt hivatalos Facebook-oldalára – a budapesti Pride napjára időzítve – új profilképet töltöttek fel, amely az MKKP ismert logóját ábrázolja, annyi különbséggel, hogy a kétfarkú kutya nyakkendője az LMBT-mozgalom jelképének számító szivárvány színeiben „pompázik”.

A Kétfarkú Kutya Párt állásfoglalása félreérthetetlen. A balliberális ellenzék többi pártjához hasonlóan annak az LMBT-lobbinak a szolgálatába szegődtek, amely egy olyan ideológiát támogat, ami a természet rendjével ellenkezik, valamint a kereszténység alapelveivel sem összeegyeztethető.

Az LMBT-lobbi – a metapolitika eszközeit felhasználva az oktatáson, a kultúrán, a zenén, a médián és a politikai közbeszéden keresztül – Nyugaton már sikeresen elérte, hogy az általa propagált, a társadalom erkölcsiségét leromboló létformák elfogadottá, sőt támogatandóvá váljanak.

A Nyugat meghódítása után Kelet-Közép-Európa következik. Szombat óta nyilvánvaló, hogy ebben a küzdelemben a Pride-on felbukkanó magyarországi ellenzéki pártok, „civil” szervezetek és külföldi multik mellett a Kétfarkú Kutya Párt is részt vesz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére