Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Ki kell tartani a nemzeti kormány gazdaságpolitikája mellett"

Sümeghi Lóránt

2018.05.10. 23:38

Magyarország újabb elismerést kapott, a világ tíz legjobb befektetési célországa között tartják számon - mondta Zsigó Róbert, a Fidesz frakcióvezetõ-helyettese csütörtökön a közmédiának.

"Ez megerősít minket abban, hogy a Fidesz és a nemzeti kormány gazdaságpolitikája mellett ki kell tartani" – jelentette ki a kormánypárti politikus.

Hozzátette, 2010-ben, amikor a Fidesz átvette a kormányzást, a baloldal alkalmatlansága, elhibázott gazdaságpolitikája, a bizonytalan gazdasági és pénzügyi helyzet miatt a befektetők elfordultak Magyarországtól, kivonták innen a pénzüket. Ennek következtében nőtt a munkanélküliség és ez leminősítéseket hozott. A fideszes politikus hangsúlyozta:

a nemzeti kormány gazdaságpolitikájának köszönhetően mára sikerült visszaszerezni a külföldi befektetők bizalmát, sőt, Magyarország az egyik legjobb befektetési célországgá vált, olyan országok mellett, mint Kína, Németország vagy Anglia." 

Kiemelte, csak az elmúlt három évben több mint 300 külföldi beruházás valósult meg, amelynek következtében 58 ezer munkahely jött létre. Közölte, a Fidesz célja, hogy ezt a bizalmat megőrizze, a versenyképességet tovább erősítse, Magyarország biztonságát pedig megvédje, mert a kiszámítható és biztonságos környezet is feltétele a további befektetéseknek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére