Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vajon támogatja ma a Jobbik a családvédelmi alkotmánymódosítást, vagy térdre ereszkedik a szivárvány előtt?

MTI - 888.hu

2020.11.18. 08:30

Fontos döntés előtt áll a Jobbik: behódol egy újabb, lényegében talán az utolsó lényegi kérdésben is, hogy megfeleljen a baloldalnak, vagy a sarkára áll, és mer Gyurcsányék ellen szavazni genderügyben?

 

A parlament aktuális ülésének harmadik napja reggel 8 óra 30 perckor kezdődik, kilenc előterjesztésről tárgyalnak a képviselők.

Több nemzetközi szerződés kihirdetése mellett szó lesz a pilóta nélküli légi járművek üzemeltetésével kapcsolatos módosításokról is, az utolsó előtti napirendi pontban pedig terítékre kerül a választási törvény módosítása. A T. Ház csütörtökön és pénteken további tizenkilenc előterjesztést tárgyal. Az ülés november 23-án, hétfőn ér véget, amikor újra azonnali kérdések hangozhatnak el.

Az alaptörvény módosítására irányuló előterjesztésről az ülésnap végén mondhatják el véleményüket a képviselők. Varga Judit igazságügyi miniszter az indítványról korábban azt közölte, az

a magyar családok erősebb védelmét, a gyermekek biztonságát hivatott szolgálni”.

Az alkotmánymódosítás szinte biztosan át fog menni, és nagy valószínűséggel azt is meg lehet saccolni, hogyan szavaznak majd a liberális és szélsőbaloldali pártok.

Az igazi kérdés ma az lesz, hogy vajon a Jobbik képviselői hogyan szavaznak: Gyurcsány és Brüsszel után a genderpropaganda előtt is meghajolnak, vagy sem?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére