Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony szövetségese: a szexuális zaklatás csak együttműködési kényszer

Sümeghi Lóránt

2019.12.10. 12:08

A magyarok által már ismert baloldali cinizmus jegyében Burány Sándor, a Párbeszéd országgyűlési képviselőcsoportjának MSZP-s tagja a Törvényalkotási Bizottság hétfői ülésén gúnyosan azt mondta: a szexuális zaklatás csak együttműködési kényszer.

„Elnök úr olyan szépen keresztelte át a de facto vétójogot együttműködési kényszerré, hogy bennem felmerült, hogy tulajdonképpen az elmúlt hetekben a közvéleményt borzoló zaklatási ügyek azok nem is zaklatásnak minősíthetőek, hanem tulajdonképpen együttműködési kényszernek” – szúrta ki az Origo Burány Sándor szocialista politikus – és a Párbeszéd képviselője – megszólalását az Országgyűlés Törvényalkotási Bizottságának hétfői ülésén.

Burány a szexuális zaklatáson viccelődik

A(z) „Burány a szexuális zaklatáson viccelődik” című videót „ORIGO ITTHON” nevű felhasználó töltötte fel a(z) „hírek/politika” kategóriába. Eddig 12 alkalommal nézték meg.

A politikus mellett a szocialista Bangóné Borbély Ildikó ült, aki nagyot nevetett a Párbeszéd frakciójába átült párttársának szavain.

A lap emlékeztet, az elmúlt hetekben különösen érzékeny téma lett a szexuális zaklatás témaköre, miután a Katona József Színházban komoly botrány tört ki. Kiderült, hogy Gothár Péter rendező több női munkatársát is szexuálisan zaklatta, az intézmény vezetése pedig megpróbálta eltussolni az ügyet. Máté Gábor igazgató 11 hónapon keresztül nem tett semmit. Amikor pedig már muszáj volt beszélni a zaklatásról, akkor is megpróbálták eltitkolni, hogy ki a zaklató.

Ezután a Színház- és Filmművészeti Egyetem is megpróbálta megvédeni Gothárt, és csak azután bocsátották el, hogy Fekete Péter kulturális államtitkár és a fenntartó Innovációs és Technológiai Minisztérium határozottan fellépett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére