Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony ismét bizonyította alkalmatlanságát: ezúttal a saját kerületével, Zuglóval futott vakvágányra

888.hu

2019.09.21. 16:30

Az ellenzéki pártok közös főpolgármesterjelöltjének ezúttal arról nem volt fogalma, hogy a kerület egyik főtere a zuglói polgármesteri hivatal tulajdona.

Hazai pályán, Zuglóban tévedt el ezúttal a kerület polgármestere, az ellenzéki pártok reménysége, Karácsony Gergely. Ezúttal arról nem volt fogalma, hogy a kerület egyik főtere a zuglói polgármesteri hivatal tulajdona – szúrta ki a Magyar Hírlap.

Karácsony Gergely kampánykörútjának egyik állomásán, az Örs vezér téren Zugló új ellenzéki polgármesterjelöltjével, az egykor ingyenes tömegközlekedést ígérő szocialista Horváth Csabával együtt jelentkezett be élő videóban, hogy Barabás Richárd párbeszédes riporter segédletével bemutassa a „szörnyű állapotokat”. Barabás úgy nyitott, itt állunk a Gomba előtt, a főváros területén.

Majd Horváth Csaba kapott szót, aki azon háborgott, hogy a főváros nem gondoskodik az akadálymentesítésről, Karácsony pedig replikázott: „Szerettük volna az aluljáróhoz vezető lépcsőt megcsinálni, méghozzá saját forrásból, csak nem kaptunk hozzá segítséget a fővárostól, és engedélyt sem.

Karácsony itt azt mondta, hogy az Örs vezér tér a főváros tulajdonában van, azonban ez az állítás téves.

A lap ugyanis kiderítette, hogy a hiteles tulajdoni lap szerint az Örs vezér tér a Zuglói Polgármesteri Hivatal kizárólagos tulajdonában áll.

A Sugár Üzletközpont és az Ikea bútoráruház kivételével a teljes terület kizárólagos tulajdonosa a zuglói önkormányzat.

Mindez annyit jelent, hogy Karácsony úgy vezette öt évig Budapest XIV. kerületét, hogy, fogalma sincs arról, hogy ki a tulajdonosa Zugló egyik főterének.

Ez viszont azt jelenti, hogy a BKV-nak pusztán kezelési joga van a területen, s a tulajdonos önkormányzat – Karácsony vezetésével – nem kérte számon a kezelőn, hogy változtasson.

A főváros nem a bohócok terepe!

Ne bízzuk bohócokra a fővárost!

A Fidelitas legújabb videójában bemutatja, miért nem szabad a három bohócra bízni a fővárost. Maguk az ellenzéki politikusok is elmondják egymásról, hogy alkalmatlanok Budapest vezetésére. A videóban Puzsér Róbert és Gyurcsány Ferenc maga fejti ki, miért is alkalmatlan az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje. Már az ellenzék is látja, hogy Karácsony Gergely, az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje alkalmatlan [...]


Az ellenzék olyan alkalmatlan és megbízhatatlan jelölteket állított csatasorba az önkormányzati választáson, akiknek nem a településük érdeke az első, hanem céljuk a kormánnyal szembeni hídfőállások kiépítése és a bevándorláspárti erők hatalomba segítése – közölte a Fidelitas szombaton, az MTI-vel.

A közleményben úgy fogalmaztak, különösen szomorú látvány az ellenzék Budapesten nyújtott teljesítménye, ahol a „legalkalmatlanabb embereiket kívánják a fővárosiakra szabadítani”.

Az ellenzék főpolgármester-jelöltjei nem ismerik a várost, nem ismerik annak működését, és nincs mögöttük semmilyen teljesítmény

- írták.

A Fidelitas szerint a „főváros sokkal többet érdemel az ellenzéki bohócoknál”. „Budapest nem cirkusz! A főváros nem lehet a bohócok terepe!” – hangsúlyozták.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére