Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony ismét a levegőbe beszélt – Varga Mihály helyre tette!

B. F.

2020.10.29. 18:18

Karácsony Gergely a Facebookon kezdett bele ismét a szokásos hazudozásba azzal kapcsolatban, hogy a kormány elveszi a főváros pénzét, és tönkreteszi a fővárosi önkormányzatot. Varga Mihály erre reagálva adott pár matekleckét a baloldali városvezetőnek.

Karácsony Gergely egy szerda esti bejegyzésében támadta meg a magyar pénzügyminiszter, Varga Mihály az önkormányzatokra kivetett szolidaritási hozzájárulás emeléséről szóló törvényjavaslatát. A főpolgármester a tőle megszokott stílusban, a jól ismert „a kormány elveszi a főváros pénzét” szöveggel osztotta az észt a Facebookon.

Ahogy a pénzügyminiszter a bejegyzésében is írja, az úgynevezett szolidaritási elvet, ami azt takarja, hogy a gazdagabb önkormányzatok szolidaritási hozzájárulással támogatják a szegényebbeket, egyedül a fővárosi önkormányzat rúgta fel, és fizetett kevesebbet.

A főváros idén a normál képlet szerinti összeg 85 százalékát fizeti be, csak jövőre szűnik meg a kivételezett helyzet. Ez a folyamat egyébként már Tarlós István idejében elkezdődött.

Ez ismét azt bizonyítja, hogy Karácsony Gergely ahelyett, hogy segítené a magyar kormányt és a magyar embereket, csak félrevezet és hazudik.

Varga Mihály bejegyzése itt olvasható:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére