Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony Gergely tagad, de egyre többre emlékszik

Zuzu Petals

2019.09.28. 12:08

Zugló egy piszkos hely.

Várnai László XIV. kerületi önkormányzati képviselő szerint a zuglói szocialisták eszköztárának a fenyegetés is része. Megerősítette: Karácsony Gergely már korábban is panaszkodott a családját ért inzultusokra. Az ellenzéki sajtó péntek óta mérsékelt érdeklődést mutat a főpolgármester-jelöltjüket nehéz helyzetbe hozó hangfelvétel iránt, miközben véleményvezéreik a 2006-os recept alapján próbálják menteni a menthetőt – írja a Magyar Nemzet.

Karácsony Gergely csetlik-botlik, lassan megsajnálom, olyan lehetetlen helyzetekbe sodorja magát

rea­gált Orbán Viktor miniszterelnök szokásos pénteki rádióinterjújában arra, hogy az ellenzék főpolgármester-jelöltje, zuglói polgármester egy csütörtökön kiszivárgott hangfelvételen MSZP-s korrupcióról és fenyegetésekről beszél. A kormányfő az október 13-i önkormányzati választások kapcsán hozzátette: reméli, az emberek Budapesten és máshol is alkalmas jelölteket választanak majd.

Közben Karácsony annak ellenére, hogy elismeri a beszélgetés megtörténtét, az ismert szöveg kontextusa ellenére továbbra is tagadja, hogy a fenyegetések és az esetleges kerületi közpénzlenyúlások kapcsán a zuglói szocialistákra és vezetőjükre, Tóth Csabára gondolt, illetve mindent a Fideszre és meg nem nevezett üzleti körökre hárít. Az ellenzék közös főpolgármester-jelöltjének magyarázkodását cáfolja viszont Facebook-bejegyzésében Várnai László egykori LMP-s politikus, a CivilZugló Egyesület önkormányzati képviselője.

Gergő nekem is többször emlegette, hogy Tóthék megfenyegették, az ominózus »Tudjuk, melyik óvodába jár a gyereked«-et emlegette többször is. Engem, minket is többször megfenyegetett Tóth valamelyik embere, úgyhogy sosem kételkedtem Gergő állításában. Ő az elmúlt években kifejezetten tartott Tóthtól, ezért engedett át minden általa is jól ismert korrupciós ügyet, ingatlaneladást, közbeszerzést, parkolást, és hallgatott róluk, akár a sír

– írta Várnai.

A képviselő reagált Karácsony azon megjegyzésére is, hogy ha visszatérne Zuglóba, elásnák. A képviselő szerint ez a fordulat sem valami költői metafora, majd felidézte: Sápi Attila zuglói MSZP-s képviselő három évvel ezelőtt nyomtalanul eltűnt. Várnai szerint a képviselő Tóth bizalmi embereként tudott eleget ahhoz, hogy „érdemes legyen inkább elásni, mintsem hogy beszéljen”.

Ez Karácsony őszödi beszéde

Tovább folytatódik az ellenzéki roncsderbi a fővárosban. Ezúttal a bohóctriumvirátus legtutyimutyibb tagja, a mama kedvence Karácsony Gergely került a középpontba, miután szerdán este a Herbal Reality YouTube-csatornájára kikerült egy erős állításokat tartalmazó felvétel. A nagyjából három és fél perces hanganyag, amely minden túlzás nélkül nevezhető Karácsony őszödi beszédének, nem sokáig volt elérhető a videómegosztón, de [...]

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére