Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony Gergely posztokkal fizet a szélsőjobb támogatásáért

888.hu

2021.04.14. 17:07

A Fidesz budapesti szervezete szerint Karácsony Gergely főpolgármester számít a szélsőjobb támogatására „miniszterelnöki vágyának beteljesüléséhez”, és tesz is érte.

 

A Fidesz Budapest Facebook-oldalon szerdán közzétett bejegyzés szerint a Jobbiknak a 2019-es önkormányzati választás óta nincs képviselője a fővárosi önkormányzatban. Ez azt jelenti, hogy másfél éve a budapesti választók nem kértek belőlük, hiszen egyetlenegy képviselőjüket sem választották be a közgyűlésbe – tették hozzá.

Karácsony Gergely azonban tanácsadóival egyetemben úgy érzi, miniszterelnöki vágyának beteljesüléséhez az ország egyes részein szükség lehet a jobbikos szavazatokra. Ezért láthattuk Budapest főpolgármesterét, amikor nemrég örömmel keblére ölelte az izraeli turistákat tetűcsúszdásoknak nevező képviselőjelöltet egy vidéki időközi kampányban.”

Kitértek arra is, hogy a koronavírus-járvány miatti rendkívüli helyzetben a főpolgármester egy személyben dönt a bizottságok és a közgyűlés nevében is: egyik legújabb döntése, hogy a 2021-ben 1,3 milliárd forintból Budapest márka- és turizmusstratégiáját alakító Budapest Brand Nonprofit Zrt. felügyelőbizottságának élére kinevezte Szijjártó Ákost, a Jobbik régi budapesti „kavaróemberét”, aki az elmúlt ciklusban a párt delegáltja volt a fővárosi gazdasági bizottságban.

Az Újszínházban ugyanezt a pozíciót kapta meg „a valamikor még a cionista népirtás ellen, az izraeli nagykövetségénél tüntetést szervező, Budán a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület megszervezésével foglalatoskodó Bodor Zoltán” – írták.

Hozzátették: „jól fizető helyet kap még” a szintén jobbikos Szanyó Miklós a Budapest Film, vagyis a főváros art mozikat üzemeltető vállalatának felügyelőbizottságában, Hartaházi Miklós Zsolt a Fővárosi Autópiac, Tokody Marcell volt fővárosi képviselő pedig a Fővárosi Csatornázási Művek felügyelőbizottságában.

Hiába döntöttek úgy 2019-ben a budapesti szavazók, hogy nem kell a szélsőjobb, Karácsony Gergely ambíciói és érdekei felülírják a választói akaratot. Ilyen ez a karácsonyi liberális demokrácia.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Magyar áldozatai is vannak a háborúnak, fontost bejelentést tett Orbán Viktor

Magyar áldozatai is vannak a háborúnak, fontost bejelentést tett Orbán Viktor

Londonban teljesítenék a sokszínűségi kvótát, de nem találnak olyat köztük, aki alkalmas lenne a rendőri pályára. Így hát elkezdtek bűntett előéletűek és írástudatlanok közt is keresgélni.

Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a Dunaferr jövőjéről

Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a Dunaferr jövőjéről

„A kormány a következő hat hónapban kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét” – jelentette be közösségi oldalán a miniszterelnök.

Norvégia miniszterelnöke szerint országa nem nyerészkedik a háborún

Norvégia nem nyerészkedik a háborún – jelentette ki az észak-európai ország miniszterelnöke egy szerdai interjúban, néhány nappal azelőtt, hogy Oslo újabb segélycsomagot indít Ukrajnába.

Novák Katalin Giorgia Meloni olasz kormányfővel találkozott Rómában

Az illegális bevándorlás, a hagyományos családi értékek támogatása, az uniós források elosztása és a Nyugat-Balkán volt a témája Novák Katalin magyar köztársasági elnök és Giorgia Meloni olasz miniszterelnök találkozójának szerdán Rómában.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére