Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony Gergely kerülete újabb 200 milliót költhet parkolóórákra

Forisek Ádám

2019.04.17. 17:08

Folytatódik Zuglóban a parkolási övezetek bõvítése, ennek keretében több mint 157 millió forintért szereznének be parkolóórákat.

Az Origo a csütörtöki testületi ülés napirendi pontjaira hivatkozva ír arról, hogy Zuglóban újabb parkolóórákra költhetnek pénzt.

A szocialista Hajdu Flórián előterjesztése szerint a fizetős parkolási övezetek kialakítása Zuglóban 76 újabb parkolóóra beszerzésével folytatódna. Amennyiben a képviselők többsége igent mond erre, akkor az több mint 157 millió forintba fog kerülni az önkormányzatnak. Ez azonban még nem a végösszeg, mivel egy parkolóóra üzemeltetése évente 480 ezer forintba kerülne. 76 parkolóórára számolva pedig ez több mint 36 millió forintot jelent.

Összességben tehát több mint 193 millióba kerülne a parkolási rendszer bővítése.

Az Origo arról ír, hogy erre a beszerzése egyetlen ajánlattevő volt: az a C-WARE Kft., amely a korábbi mutyigyanús tendereket is megnyerte. A C-Ware nevű cég egyik alapítója Kupper András, a korábbi parkolási botrányok főszereplőjeként elhíresült Centrum Parkoló Kft. fő tulajdonosa volt.

Karácsony Gergely úgy akar főpolgármester lenni, hogy Zuglóban a fizetős parkolást sem tudja megoldani

Veszteséges az önkormányzatnak a fizetős parkolás üzemeltetése Zuglóban.

Karácsony Gergely elhibázott projektje eddig egyébként több mint 751 millió forintos veszteséget jelentett Zugló számára. Nem is csoda hát, hogy a kerület fideszes képviselői vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezték. Sajnos mindez azonban még nem minden, az idei évre is 301 millió forintos veszteséget terveztek be.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére