Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony Gergely, a Soros-terv egyik legnagyobb hazai kiszolgálója

Horváth József György

2018.02.27. 20:40

Kerítést le, bérházakat föl, laktanyákat kinyitni. Az MSZP jelenlegi csõdgondnoka és sleppje többször is kimutatta már a foga fehérjét a migrációval kapcsolatban. Elképzeléseik azonban korántsem a magyar emberek érdekeit és akaratát tükrözik. Íme pár példa...

A Párbeszéd 2015 júniusában kiadott egy közleményt, melynek "A PM megoldása a menekültválságra” címet adták. A közleményt Karácsony két szárnysegédje, Szabó Tímea és Jávor Benedek jegyezték, és a következőket javasolták benne:

EU-s forrásokból újítsák fel és azonnal nyissák meg a használaton kívüli laktanyákat, azokban helyezzék el a menekülteket!"

A határzárral kapcsolatban a következőket mondták:

Semmiképpen ne kerüljön sor határ menti kerítés építésére!"

Karácsony polgármesterként is kitett magáért migránssimogatásban:

Az MSZP jelenlegi csődgondnoka és alpolgármestere, Szabó Rebeka 2016 májusában migránsokra szabott indítványt terjesztettek elő a szociális bérlakásokkal kapcsolatban. A Fidesz szerint Karácsony Gergely Zugló polgármestereként is bizonyította, hogy nem állna a Soros-terv útjába. Budai Gyula szerint Karácsony Gergely volt az, aki 2015-ben, a migránsválság kezdetekor elsőként ingatlanokat ajánlott fel a bevándorlókat segítő szervezeteknek, és felszólította az önkormányzatokat, hogy újítsák fel, nyissák meg a laktanyákat és helyezzék el ott a migránsokat.

Próbálkozott olyan javaslattal is, amelynek alapján a migránsok lakást kaptak volna Zuglóban"

– idézte fel Karácsonyék indítványát a Fidesz politikusa.

Amúgy adalékként megjegyeznénk, hogy kedden kezdődött Zuglóban egy olyan több hónapos migránsbarát rendezvénysorozat, amelyet az a Menedék Egyesület szervez, ahol korábban Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje is dolgozott. Az egyesület vezetője pedig egyszer azt találta mondani, hogy a migránsok jobbak, mint a magyarok.

Karácsonyék javaslatai gyanús hasonlóságot mutatnak az EP-ben tevékenykedő migrációpárti politikusok terveivel és elképzeléseivel. Ska Keller, az Európai Parlament zöld frakciójának vezetője 2017 júniusában egy német lapnak adott interjúban például migránsfalvak létrehozásáról beszélt. Az interjúban felmerült egy teljes szíriai falu Lettországba való telepítése, amelyről Keller a következőt mondta: „a szír falu ötlete egy lehetőség azoknak a menekülteknek, akik nem akarnak egyedül az adott országba menni, mert ott nincsenek menekültek”. Ska Keller az interjúban arról is beszélt, hogy az EU jogát sértik azok az országok, amelyek elutasítják a menekültek befogadását.

A migránsok radikális betelepítésére több példa is van Európában. 2015. október elején például a hamburgi tartományi törvényhozás elfogadta azt a jogszabályt, amely felhatalmazta a hatóságokat, hogy azonnali hatállyal lefoglaljanak használaton kívüli kereskedelmi, ipari ingatlanokat. Nem csak a magánkézben lévőket, de a köz- vagy egyéb tulajdonúakat is. Több olyan eset is volt Németországban, amikor önkormányzati lakásban élő német állampolgárokat lakoltattak ki, mert a lakást bevándorlók számára kellett biztosítania az önkormányzatnak. A 6400 lakosú Nieheim városát például arra kötelezték, hogy biztosítson további szálláslehetőségeket a bevándorlók számára. Mivel a városban található menekültszállók megteltek, így nem maradt más lehetőség, mint a német polgárok bérleti jogának felmondása. De például Dortmundban folyami turistahajókon is elhelyeztek migránsokat.

 

A Fidesz szerint Karácsony Soros György embere

A Fidesz közleményében azt írta: Karácsony Gergely annak a szocialista pártnak az arca, amelyik elszegényítette az országot, elvett az idősektől egyhavi nyugdíjat, háromszorosára emelte a gáz árát, és az összeomlás szélére taszította az egészségügyet. Úgy fogalmaztak: "Karácsony Gergely Soros György embere, aki ha tehetné, a migránsokat is a magyar emberekkel tartatná el".

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére