Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kampányvideót indít a Fidesz: elég abból, hogy Brüsszel a migrációval a terrorizmust is pénzeli

Bokor Gábor

2019.05.04. 12:44

A Fidesz azt szeretné, ha minél több emberhez eljutna az üzenet, hogy Brüsszel mostani bevándorláspárti politikáját meg kell állítani, mert az illegális migráció és a terrorizmus kéz a kézben jár – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

A kommunikációs igazgató kijelentette: elég abból, hogy Brüsszel a migráción keresztül a terrorizmust is pénzeli, a Fidesz ezért egy kampányvideót indít, amelyben erre hívják fel a figyelmet. A rövidfilmben a Magyarországon nemrég elfogott Hassan F. ügyét mutatják be. A politikus ismertette, hogy Hassan F. a gyanú szerint nem más, mint egy szír terroristavezér, vagyis Brüsszel bevándorláspárti politikájának eredményeként simán beengedték Európába az Iszlám Állam egyik terroristavezérét, aki a gyanú szerint 20 embert végzett ki, továbbá öngyilkos merényleteket szervezett.

Hassan F.-et nemcsak beengedték, hanem menekültként ismerték el, és pénzzel feltöltött migránskártyával is segítették őt, azaz Brüsszel havonta utalgatott pénzt a migránskártyán egy terroristának”

– mondta Hidvéghi Balázs, aki azzal folytatta, hogy meg kell állítani a bevándorlást és meg kell állítani a bevándorláspárti erőket. Elmondása szerint erről szól a párt új kampányfilmje is.

Magyarországot és az Európai Uniót is meg kell védeni az illegális migrációtól és a terrorizmustól, ennek az öngyilkos politikának megálljt kell szabni”

– jelentette ki a kommunikációs igazgató.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére