Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kábsziban utazhatott az ellenzéki aktivista

Mark Renton

2019.10.10. 09:20

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítja a rendőrség a Város Mindenkié csoport kőbányai aktivistáját, D. Krisztinát – tudta meg a PestiSrácok.hu.

A portál információi szerint az aktivistát tizenöt társával együtt október 2-án, egy országos akció keretében állították elő a nyomozók, miután felmerült, hogy drogot (varázsdohányt, biofüvet, kristályt) árulhatnak. D. Krisztina korábban többször érvelt a kőbányai drogtanyák (Hős utca, Bihari út) lebontása ellen, vagyis kiállt a X. kerületi „herbálkárosultak” mellett.

Tûcsereprogramot akartok? Hõs utcát kaptok!

Augusztus óta ismét felkapott téma lett a magyar sajtóban a Kőbányán található Hős utca. Nem véletlenül. A hónap elején egy 25 éves nőre támadtak rá a semmiből az 1-es villamoson. A támadók a nőt pofon vágták, haját megtépkedték, az arcát pedig összekarmolták. Pár nappal később újabb atrocitás történt az 1-es villamoson, ekkor minden indok nélkül [...]

A nyomozók Cegléden, Vácegresen, valamint Budapest X. és XI. kerületében is kutatást tartottak, ahol 4,9 gramm új pszichoaktív anyagot, 167 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, illetve növényi törmelékkel töltött cigarettát és közel 300 ezer forintot találtak, valamint különféle elektronikai cikkeket (mobiltelefonokat, televíziókat, laptopokat) zálogjegyeket és aranyékszereket foglaltak le.

Az előállítások után végül (D. Krisztinával együtt) tíz személyt vettek őrizetbe, majd a PestiSrácok.hu információi szerint hat embert tartóztatott le a bíróság. A Város Mindenkié mozgalom aktivistája szabadlábon védekezik, két drogkereskedőt pedig még köröz a hatóság. A BRFK megerősítették a portálnak az eljárás tényét.

Ellenzéki drogliberalizációs kísérlet

Mint ismert, a Város Mindenkié csoport vezetője az az Udvarhelyi Tessza, aki a józsefvárosi ellenzéki polgármesterjelölt, Pikó András kampányfőnöke is egyben. Karácsony Gergely VIII. kerületi szövetségese egyébként azzal kampányol, hogy hatalomra kerülése esetén enyhítene a józsefvárosi drogszabályozáson, ismét bevezetné a kerületben a tűcsereprogramot. Kiemelendő az is, hogy az ellenzéki főpolgármester-jelölttől sem áll messze a drogliberalizáció gondolata, azzal ugyanis, hogy a Magyar Liberális Párt (MLP) városvezető-jelöltje, Sermer Ádám visszalépett a javára, Karácsony Gergely tulajdonképpen elfogadta az MLP drogfogyasztás-könnyítési javaslatait.

Így támogatja Soros a drogliberalizációt

Soros György az elmúlt két évtizedben meghatározó alakja volt a marihuána legalizációjáért vívott küzdelemnek. A dollármilliárdos spekuláns a Nyílt Társadalom Alapítványokon keresztül öntötte a pénzt a legalizációért küzdõ szervezetekbe. Soros a kiterjedt aktivistahálózatával és kifogyhatatlan pénzével átmosta az amerikaiak agyát a drogkérdésben. Mindez katasztrofális következményekkel járt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére