Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Juhász Péter távozzon a közéletbõl!"

Horváth József György

2018.03.06. 13:33

A Fidelitas felszólította Juhász Pétert, az Együtt elnökét, hogy ne induljon a választáson, hanem távozzon a közéletbõl, mivel magánéletével méltatlanná vált arra, hogy az Országgyûlés tagja legyen.

A Fidelitas szóvivője kedden az Együtt budapesti irodája előtt tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott,az ellenzéki politikust "már korábbi drogügyei" is alkalmatlanná teszik az emberek képviseletére, ugyanis jogerősen kétszer ítélték el kábítószerrel való visszaélés miatt.

A gyermekei előtt drogot fogyasztó Juhász azonban ennél még messzebb ment: fizikailag bántalmazta élettársát, gyermekei anyját"

– jelentette ki a szóvivő. Elmondta, a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság nyilvánosságra került peranyaga szerint az Együtt elnöke 2016 karácsonyán bántalmazta, begyógyszerezte volt élettársát. A jegyzőkönyvben az is szerepel, hogy a politikus kiskorú gyermekei előtt drogozott.

A szóvivő a Bors és a TV2 birtokába került dokumentumokra hivatkozva kijelentette, "Juhász Péter éveken át terrorizálta a családját, három gyermekének édesanyját pedig bezárta, szabad mozgásában korlátozta és megütötte".

A Fidesz ifjúsági szervezetének szóvivője megjegyezte, Juhász Péter ezeket az állításokat tagadta, ugyanakkor az Indexnek elismerte, volt dulakodás köztük, és nem zárható ki, hogy sérülést okozott volt élettársának. Bocsánatkérés helyett azonban egy Facebook-bejegyzésben ismét meggyalázta egykori élettársát, hogy magát állíthassa be áldozatnak – mondta, majd felháborítónak nevezte, hogy "egy ilyen ember" a választópolgárok bizalmát kéri.

A Fidelitas arra kéri az ellenzéki pártokat, hogy hozzájuk hasonlóan határolódjanak el Juhász Pétertől.

Jó érzésű ember nem vállalhat közösséget egy olyan emberrel, aki kezet emel egy nőre, pláne a gyermekei édesanyjára. Az ellenzéki pártok elhatárolódásának elmaradása azt jelentené, hogy szerintük következmények nélkül lehet nőket bántalmazni."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére