Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Juhász Péter az MSZP-s füttyögõk miatt hisztizik

Sümeghi Lóránt

2017.02.24. 15:58

Juhász Péter nyílt levelet írt Molnár Gyulának és Botka Lászlónak, amelyben közölte, nem fognak közös listát állítani a szocialistákkal, és vizsgálják ki az Együtt tagjának kifütyülését.

Juhász Péter nyílt levelet írt Molnár Gyulának és Botka Lászlónak, amelyben közölte, nem fognak közös listát állítani a szocialistákkal, és vizsgálják ki az Együtt tagjának kifütyülését – írja a hvg.hu.

Nyílt levelet írt Molnár Gyulának, az MSZP pártelnökének és Botka Lászlónak, az MSZP lehetséges miniszterelnök-jelöltjének Juhász Péter, az Együtt elnöke, melyben kifejtette:

az Együtt nem tervezi, hogy közös listát állít a szocialistákkal."

Elmondása szerint azért nem akarnak közös listát a szocialistákkal, mert az MSZP "nem képes tagjai sorából kivetni azokat a személyeket, akik a megújulás akadályai, és ilyen módon a szervezet egésze nem képes a megújulásra". Hozzátette, csütörtökön fórumot tartottak Dunakeszin, ahol megjelent a párt választmányának elnöke, Szigetvári Viktor, az alelnök Hajdu Nóra, a Dunakeszi-Fót egyéni országgyűlési választókerületi szervezet vezetője, Szabó Mihály, valamint Vargha Nóra párttag is, de

egyszer csak beállított a rendezvényre Fekete Zoltán, a választókerület MSZP-s vezetője 10-12 fő kíséretében."

Amikor Vargha Nóra, az Együtt fóti önkormányzati képviselője beszélni kezdett, akkor Juhász szerint két, Fekete Zoltánnal érkezett aktivista sípot vett a szájába, és megzavarták a rendezvényt. Juhász beszámolója szerint az egyikük azt is mondta, hogy a jövőben a kampány során minden olyan rendezvényt meg fognak zavarni, amelyen Vargha Nóra felszólal.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére