Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Judith Sargentini és a magyarfóbia

888.hu

2018.09.15. 11:31

Judith Sargentini és az EchoTV Informátor címû mûsora között - nyugodtan mondhatjuk - régi kapcsolat van. Õ az a holland európai parlamenti képviselõ, aki júniusban még futott a kérdéseink elõl, most meg a liberális dicsfényben tündököl, miután az õ jelentése miatt ítélték el Magyarországot.

Ezek a felvételek idén júniusban készültek, mielőtt az Európai Parlament LIBE bizottsága elfogadta Judith Sargentini magyarellenes fércművét. Az Informátor csupán arra volt kíváncsi, hogy a holland EP-képviselőnek mi a problémája a magyar kormánnyal és Magyarországgal. Választ nem kaptunk, viszont megrovást és kitiltással való fenyegetést igen. Judith Sargentini úgy félti és aggódik a magyar sajtószabadságért, hogy közben elrohan az újságírók elől. Persze ez a libsiket nem zavarta, így is átment a LIBE- bizottságban Sargentini jelentése, így jutottunk el Strasbourgig és a plenáris ülésig.

Orbán Viktor személyesen állt ki a magyar érdekek mellett az Európai Parlamentben, azonban az ott jelen lévő menthetetlen társaság nagy része így is megszavazta Judith Sargentini valójában kutatómunkát és tényeket nélkülöző irományát.

Hatalmas liberális örömünnep volt az Európai Parlamentben. Sargentinit puszilgatták, ölelgették, majdnem el is sírta magát örömében. Hazáját szerető és rá büszkének lévő embernek őszintén bevallom, eléggé irritáló volt ezt látni személyesen. Persze vannak olyan magyarok, akik simán Sargentini mellé álltak, és a saját országuk ellen szavaztak. A voksolást követően a szocialista EP-képviselőt, Szanyi Tibort is megkérdeztük.

"Egy ilyen igen voksolás után nem érzi magát legalább egy kicsit hazaárulónak?"

Erre Szanyi: "Nem, egy picit sem, abszolút hazafinak érzem magamat.”

Szanyi a hazafi, jó vicc. Büszkén szavazott Magyarország ellen a másik szoci, Ujhelyi István, a DK-s Niedermüller Péter, párttársa Molnár Csaba és a párbeszédes Jávor Benedek is. 

Na, de térjünk vissza Judith Sargentinihez, aki az ölelgetés- és puszitengert követően az örömtől fátyolos szemmel tájékoztatta a sajtót. Végre, de tényleg végre sikerült választ kapni a nagy kérdésre.

„Mi a problémája Magyarországgal?”

Aztán Judith Sargentini rá is kezdett a liberális narratívára: neki nincsen semmi baja Magyarországgal, szereti a borainkat, sőt még a kultúránkat is. Neki bizony a magyar kormánnyal van problémája.

Azt azért halkan jelezném, hogy még nem találták fel azt az államformát, ahol egy ország kormánya nincs hatással az országra. Vagyis Sargentini nemcsak a magyar kormányt, hanem a magyar embereket is megtámadta.

 

Az Informátor teljes adását itt tudjátok megnézni:

 

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Kálmán Olga énképe

Kálmán Olga énképe

Pontosan tudjuk: sohasem lesz Kálmán Olga főpolgármester.

A „fehér kultúra” lebontásáról tartanak előadást egy amerikai egyetemen

A Newarkban található egyetemen igen furca gondolatok kaptak helyet.

Kálmán Olgáék aktivistái akadályozták a Hír TV munkáját

A sajtószabadságért aggódó, Gyurcsány Ferenc fémjelezte Demokratikus Koalíció aktivistái fizikailag akadályozták a Hír TV stábjának munkáját.

A liberális propaganda ellenére újra növekedett a bevándorlás mértéke

A liberális propaganda ellenére újra növekedett a bevándorlás mértéke

A brit belügyminisztérium számításai szerint 2017-hez képest ismét növekedésnek indult a migráció mértéke, amely nemcsak Nagy-Britanniát, hanem egész Európát is érinti.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére