Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jónak lenni jó! – Több mint 212 millió forintot ajánlottak fel koraestig

888.hu

2021.12.19. 17:40

Több mint 212 millió forint gyűlt össze vasárnap koraestig a közmédia Jónak lenni jó! elnevezésű, jubileumi jótékonysági kampányában, amelynek kedvezményezettje a Covid-árvákat támogató Regőczi Alapítvány.

 

Fekete Károly református lelkész, a Tiszántúli református egyházkerület püspöke a műsorban elmondta, hogy több mint 10 millió forintot gyűjtöttek össze a Regőczi Alapítvány számára. A jótékonysági akcióban összesen 416 gyülekezet fogott össze Záhonytól Szegedig, hogy támogatni tudják az alapítvány céljait – tette hozzá. Felidézte, hogy már májusban eldöntötték az egyházkerületi közgyűlésen, hogy gyűjtést szerveznek az akkor még bejegyzés alatt álló Regőczi Alapítványnak.

A műsorban elhangzott, hogy folyamatosan érkeznek a hívások az adományvonalra, volt olyan felajánló, aki egy kisgyerek hosszútávú támogatását szerette volna vállalni,

egy másik családban pedig mind a négy gyerek elkülönített a zsebpénzéből, hogy hozzájáruljanak az alapítvány munkájához.

Az adás ideje alatt licitálni lehet még az Áder János és felesége által felajánlott ezüst dísztálra; egy fehérfejű rétisas szoborra, amelyet egyetlen példányban készített a Herendi Porcelánmanufaktúra; egy Béres Józsefet ábrázoló bronz emlékplakettre; Stjepan Hauser horvát csellóművész vonójára; egy Michelisz Norbert és Talmácsi Gábor által aláírt bukósisakra és Melocco Miklós szobrászművész Szent Ferencet ábrázoló alkotására.

Az árverésen szereplő tárgyakról és a fix áron még megvásárolható tárgyakról az oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére