Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jogosulatlanul használták a magyar politikusok fényképeit

888.hu

2020.09.14. 12:28

Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára és Jakab István, a magyar Országgyűlés alelnöke közleményt juttatott el portálunkhoz.

Korábban a Román párt színeiben újrázna Székelyudvarhely magyar polgármestere című írásunkban beszámoltunk Gálfi Árpád esetéről.

A közlemény leszögezi, Gálfi Árpád székelyudvarhelyi polgármester Tartozom egy beszámolóval című kampánykötetében több fotó is szerepel, melyeken együtt láthatók Soltész Miklóssal és Jakab Istvánnal.

A két érintett magyar politikus közleményében leszögezi, hogy a kiadványban szereplő fotók nem most, hanem az elmúlt években készültek a székelyudvarhelyi és más, erdélyi közösségek támogatását szolgáló eseményeken, találkozókon.

Mivel a fotók szóbeli figyelmeztetés ellenére jelentek meg a kiadványban, ezért hangsúlyozzák, hogy a nem kampánycéllal készült korábbi fotók megjelentetéséhez nem járultak hozzá.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Kiemelt stratégiai partnerségi megállapodást köt Magyarország és Törökország

Megkezdődött a tárgyalás a kiemelt stratégiai partnerségi megállapodás létrehozásáról Magyarország és Törökország között, minthogy a két ország együttműködésének kulcsszerepe van a hazánk előtt álló három legfőbb biztonsági kihívás kezelésében – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.

Novák Katalin: Erős európai vezetőkre, közös stratégiai gondolkodásra és egymás iránti tiszteletre van szükség

Novák Katalin: Erős európai vezetőkre, közös stratégiai gondolkodásra és egymás iránti tiszteletre van szükség

A mielőbbi fegyvernyugvást nevezte célnak Ukrajnában Novák Katalin a Corriere della Sera olasz napilapban kedden megjelent interjúban. A köztársasági elnök Magyarország európai uniós tagságáról azt mondta, az ország a vállalt kötelezettségeket eddig is betartotta, ezután is betartja.

Soros György és az ő országos hálózata

Soros György és az ő országos hálózata

Az amerikai milliárdos semmit nem bíz a véletlenre. Nemcsak Budapesten fizeti az aktivistáit, hanem vidéki nagyvárosokban is. Olyan szövevényes a hálózat, hogy ember legyen a talpán, aki ki tudja bogozni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére