Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jobbikos szóvivõ: "Trump egy kiszámíthatatlan félõrült!"

Sümeghi Lóránt

2016.11.09. 20:40

A Jobbik ismét nagyot alkotott egy tegnapi gyors interjú kapcsán, amikor egy balliberális hírportálnak Mirkóczki Ádám pártszóvivõ a liberálisok szóhasználatával élve meglehetõsen dehonesztálóan nyilatkozott az Egyesült Államok jövendõbeli konzervatív elnökérõl.

A Jobbik ismét nagyot alkotott egy tegnapi gyors interjú kapcsán, amikor egy balliberális hírportálnak – a hvg.hu-nak – Mirkóczki Ádám pártszóvivő a liberálisok szóhasználatával élve meglehetősen dehonesztálóan nyilatkozott az Egyesült Államok jövendőbeli konzervatív elnökéről.

A jobbikos szóvivő lényegében a magyarországi és a külföldi liberális médiához hasonlóan, döbbenetes jelzőkkel illette az akkor még versenyben lévő, de mostanra már megválasztott Donald Trump amerikai elnököt. Miközben Mirkóczki Ádám magabiztosan ekézte az amerikai politikai felhozatalt, olyan mondatok is elhagyták a száját, miszerint

Trump is alkalmatlan, rossz jelölt."

A Jobbik szóvivőjét feltehetően nem készítették még fel eléggé, hiszen nem számolt azzal az igencsak reális kockázattal, hogy pusztán a logika természeténél fogva az általa lesajnált, lehülyézett jelöltek egyikéből bizony a szabad világ legbefolyásosabb embere fog kikerülni. Nem beszélve arról, hogy Donald Trump republikánus elnökjelölt vélhetően a magyar jobboldaliak táborában nem örvend akkora, liberálisokat megszégyenítő gyűlöletnek, mint amit Mirkóczki Ádámtól kapott. De mindez nem zavarta a szóvivőt, aki kedélyesen tovább pocskondiázta az akkor még versenyben lévő, mostanra már megválasztott amerikai elnököt:

Trumpot ha vesszük, azt mondom, ő egy kiszámíthatatlan félőrült."

Érdemes hozzátenni, hogy Mirkóczki Ádám nemcsak önmagát, hanem szóvivőként a Jobbikot is egy olyan előkelő, egy a Trumpot kritizálók elitcsoportjába juttatta ezzel, ahol olyan szerethető figurák sorakoznak fel, mint

  • Martin Schulz,
  • Francois Hollande,
  • Soros György,
  • Gyurcsány Ferenc,
  • és Juhász Péter.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére