Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jobbikos stand-up comedy a parlamentben

Sümeghi Lóránt

2016.04.12. 17:18

Amíg a kormány a terrorfenyegetéssel és a migrációval küzd, addig a Jobbik csak bohóckodik.

Amíg a kormány a terrorfenyegetéssel és a migrációval küzd, addig a Jobbik csak bohóckodik.

A brüsszeli káosz, a migrációs-hullám, a terrorveszély és a kötelező betelepítési kvóta csak pár olyan ügy, amely minden valamire való, európai kormányt jelenleg foglalkoztat, nem beszélve Orbán Viktor kormányáról. Így olyan törvényeket hoz, amely a magyar emberek érdekeit tartja szem előtt.

Ezzel szemben az egykor magát még rendpártiként definiáló Jobbik a múltheti, ötven azonnali kérdéses akciója során ismételten bebizonyította, hogy nem érzi át sem az ügyek súlyát, sem pedig a helyszín komolyságát.

Az egy óra alatt feltett félszáz jobbikos kérdés maga volt a bohózat. A baloldali aktivistákat is megszégyenítő akció teljesen értelmetlen és öncélú ötletként csapódott le. Ráadásul borítékolható volt, hogy nem lesz érdemi hatása. Nem is lett.

Ennek kapcsán csupán távoli ábrándoknak tűnnek azok az egykori szavak, amelyek jobbikos berkekben arról szóltak, hogy az Országház szakralitása megkövetel egyfajta képviselői komolyságot.

Már ha lehet egyáltalán egy lapon emlegetni a Jobbikot és a komolyság fogalmát. Bennünk erős a gyanú, hogy nem lehet. Na és benned?

Te rájuk bíznád a kormányz...khmm...a kaktuszod egyáltalán?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére