Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jobbikos néppártosodás: az alelnök vármegyései is ott lesznek a vecsési zászlóbontáson

Sümeghi Lóránt

2017.07.07. 12:58

Vona Gábor unásig ismételgetett "néppártosodási" stratégiája úgy tûnik, továbbra is csak a kommunikációs fogások szintjén mozog, ugyanis az egyre inkább balra húzódó pártelnök legnagyobb szomorúságára a Jobbik egy igencsak masszív része hallani sem akar a középre húzódás nevezetû agymenésrõl.

Ez pedig nemcsak annak alapján kikövetkeztethető, hogy Kulcsár Gergely antiszemita képviselő továbbra is a párt oszlopos tagja, hanem az alapján is, hogy a Jobbik alelnökének, Toroczkai Lászlónak az emberei nyíltan támogatják és jelenlétükkel meg is tisztelik majd a július 8-án, Vecsésen kibontakozó új szélsőjobboldali mozgalmat. 

Lássuk be, ez pedig aligha fog Vonának baloldali és/vagy kiábrándult szavazókat hozni.

Ugyanakkor, ha ez sem lenne elég, a Jobbik vidéken meghatározónak számító személyi állománya mindeközben erőteljesen eróziónak indult, amit alá is támaszt az az interjú, melyet az Azonnali készített Szabó Attila vecsési jobbikos önkormányzati képviselővel.

Mint ismert, Szabó volt az a jobbikos, aki első ízben számon kérte Vona Gábort az álságos Hanuka-köszöntése kapcsán. 

A vecsési szervezet volt elnöke ugyanis kijelentette, már ki is lépett a Jobbikból, és nagy valószínűséggel többen követni fogják őt. Ennek értelmében immár Szabó Attila is feliratkozott abba az egyre hosszabbra nyúló névsorba, ahol azon jobbikos alapemberek nevei szerepelnek, akik politikai okok miatt, önszántukból hagyták el a pártot. 

Nagy kérdés, hogy miközben a számok alapján Budapesten láthatatlan a Jobbik, miért próbál továbbra is Vona Gábor a fővárosi, baloldali szavazókra rárepülni, miközben szemmel láthatóan egyre inkább hanyagolja a vidéki, korábban bázisnak tekinthető szavazóit. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére