Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Járványügyi protokoll segíti a biztonságos iskolakezdést

888.hu

2020.09.06. 12:30

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő közösségi oldalára feltöltött videójában beszél a gyerekek védelme érdekében hozott járványügyi protokollról.
Megkezdődött az új tanév. Idén – a járvány árnyékában – vegyes érzésekkel indult, a várakozásba félelmek is vegyültek, hiszen szülőként mindannyian óvni szeretnénk gyermekeinket. Ezt szolgálja az iskolákra vonatkozó járványügyi protokoll, amely segít abban, hogy minél hatékonyabb intézkedéseket hozhassanak az intézmények a vírus ellen. Ez az eljárásrend rendkívül részletesen szól többek között a takarítás és fertőtlenítés rendszeréről, vagy éppen arról, hogy mi történik a koronavírus megjelenésekor
-írja a politikus asszony. Hozzáteszi:
Közben a kormány folyamatosan figyeli a vírushelyzetet, azon belül is kiemelten az óvodák, iskolák adatait és ha kell, azonnal intézkedik. Köszönjük a diákoknak, a pedagógusoknak és a szülőknek is az együttműködést! Vigyázzunk egymásra!
A videóban a kormányszóvivő védekezésképp kiemelte a fertőtlenítés fontosságát, a termek szellőztetését vagy akár a csengetési rend módosítását is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére