Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Járványgócok nélkül indult el a 2020/21-es tanév

MTI, 888.hu

2020.09.01. 19:00

Az ország csaknem 6 ezere oktatási intézménye közül csupán ötben nem indult meg a hagyományos oktatás a mai napon, mintegy 1,5 millió iskolás és óvodás számára rendben megindult az oktatás szeptember 1-én – tájékoztatott a szaktárca közleményben.

A mai napon

a köznevelési intézményrendszer csaknem hatezer intézményében, 13.349 feladatellátási helyen hagyományos munkarendben megkezdődött a tanév mintegy másfélmillió iskolás és óvodás részére.

Két iskolában és 2 óvodában van rendkívüli szünet, egy iskolában tanítás nélküli munkanapot tartottak.

Az EMMI közleménye szerint tucatnyi intézményben van tudomásuk 1-2 fertőzött személyről, akik karanténban maradtak, így sem a tanulókra, sem a pedagógusokra nem jelentenek veszélyt, ezért ezeken helyszíneken is elindult a tanítás, de a következő napokban ezeket az intézményeket fokozottan figyelik a szakemberek.

Tantermen kívüli, digitális oktatást sehol sem kellett bevezetni.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatási Hivatal és a Klebelsberg Központ folyamatosan ű

figyelemmel követi a fertőzöttség alakulását, és minden olyan helyszínen megteszi a szükséges intézkedéseket, ahol a fertőzés megjelenik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére