Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jakab Péter feltételezett élettársa lehet a legbefolyásosabb ember a Jobbikban

888.hu

2021.12.01. 12:40

Minden jobbikos forrás egybehangzóan megerősítette, hogy a párt legbefolyásosabb személyisége a pártelnök feltételezett élettársa, Molnár Enikő – tudta meg a Bors.

 

„Főtitkárnő, így beszélnek róla a Jobbikban. Kabinetfőnöknek is kinevezték” – írja cikkében a Bors.

A lap szerint a „főtitkárnő” hihetetlen karriert futott be a Jobbikban, nyilvánvalóan Jakab Péter aktív közreműködésével. Molnár Enikő postai levélfeldolgozó volt, majd BKV-ellenőrként dolgozott.

(Forrás: Bors)

Ellenőrként kérte felvételét a Jobbik V. kerületi szervezetébe, ahonnan azonnal a párt sajtóosztályára került. Jobbikos források szerint Jakab már BKV-ellenőrként ismerhette, és a kezdetektől „futtatta” a hölgyet. A sajtóosztály több korábbi munkatársa megerősítette a Borsnak, hogy ismeretségük jóval korábbról származik.

Amikor Jakab a Jobbik szóvivője lett, kizárólag Molnár Enikővel volt hajlandó szorosan együttműködni. Ahogy a Bors forrásai elmondták, a politikán túl is „szimbiózisban dolgoztak”, de soha nem volt kétséges, hogy Enikőé az irányító szerep.

„Szoros emberi viszony volt köztük” – jellemezték kapcsolatukat a lap forrásai. Jakab mint egy kiskutya követte a hölgyet.

Amikor Jakab Pétert frakcióvezetőnek választották, szinte magától értetődő volt, hogy a parlamentbe is viszi magával Molnár Enikőt. „Másnaptól ő lett az első ember a pártban” – jelentették ki a jobbikosok.

Agresszív és erőszakos természete miatt ekkortól nevezték el a pártban „főtitkárnőnek”. Kizárólag rajta keresztül juthat bárki közel a párt elnökéhez. Senki nem hívhatja közvetlenül Jakab Pétert, előbb a „főtitkárnőnél” kell bejelentkeznie – derül ki a Bors cikkéből.

 

(Forrás: Bors)

Mindezek után nem volt meglepő, hogy Molnár Enikőt már tavaly bejegyezték a Jobbik Magyarországért Alapítvány kuratóriumi tagjai közé.

(Forrás: Bors)

A teljes cikk ITT érhető el.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére