Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jakab Péter fél napig bujkálhatott feltételezett élettársa lakásában

888.hu

2021.11.23. 11:30

Jakab Péter feltételezett élettársa megpróbálta letagadni, hogy a pártelnök ismét nála töltötte az éjszakát – írja online felületén a Bors.

 

A Bors cikke szerint Jakab kocsija vasárnapról hétfőre virradóra – ahogy hónapok óta annyiszor – most is ott állt élettársa lakása előtt, Budapesten, a XI. kerületi Csóka utcában, a ház bejáratától nem messze.

A lap azt írja, hogy a Jobbik elnöke hétfő reggel nyilván értesült arról, hogy a Bors megtalálta azt a lakást, ahol hosszú hónapok óta bujkálhatott új élettársával, családját és a közvéleményt megtévesztve. A pártelnök ezután hétfő reggel az élettársát leküldte az utcára, hogy nézzen körül, várják-e újságírók a ház bejáratánál.

A hölgy meglehetősen feldúlt állapotban járkált fel és alá. A Bors mindezt le is videózta.

Jakab feltételezett élettársa a lap munkatársának kérdésére, hogy a lakásban tartózkodik-e a pártelnök, egyértelműen nemmel válaszolt.

Tette ezt annak ellenére, hogy Jakab Péter autója már késő este óta ott állt közös lakásuk bejáratánál. Többször is elismételte, hogy Jakab nem tartózkodik a lakásban. Aztán persze kiderült ennek az ellenkezője”

– olvasható a Bors cikkében.

Először a pártelnök autóját egy ismeretlen elvitte a ház elől. Ezután a Jobbik-elnök feltételezett élettársa a lakás előtti gangról hosszasan figyelte az utcát, cigarettázva, idegesen fel-alá járkálva.

Amikor a kocsi megjött, Jakab váratlanul kilépett a lakásból. A pártelnök azt állította, hogy ő csak dolgozni jár ebbe a lakásba.

A feldúltan nyilatkozó Jakabról készült videó és a teljes cikk ITT tekinthető meg.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére