Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Itt a vége? Minden pénzét felélte a Jobbik

Horváth József György

2018.06.09. 14:14

Több mint hatvanmillió forinttal tartozik a Magyar Postának a Jobbik - olvasható az Origo szombaton megjelent cikkében.

Az Origo értesülései szerint február közepétől április elejéig a postát bízta meg kampányanyagai terjesztésével a Jobbik. A feladatot a társaság elvégezte, a munkájukért járó teljes összeget azonban a mai napig nem kapták meg. Hónapokig kiegyenlítetlen számláik voltak, az első utalást csak akkor tudták elindítani, amikor júniusban megkapták az állami párttámogatást.

Az Origo úgy tudja, a mintegy százmillió forintnyi tartozásból körülbelül negyvenmilliót utalt át a hónap elején a párt, a maradék hatvanmillió forintra egyhavi halasztást kértek.

A Jobbik kasszája minden valószínűség szerint teljesen kiürült. A párt júliusban tudná rendezni számláit, pontosan akkor, amikor megérkezik hozzájuk a következő havi állami párttámogatás.

A napokban Novák Előd a Facebook posztjában hozta nyilvánosságra a párt zűrös pénzügyeit. A Jobbik egykori alelnöke több százezer forintos párton belüli kifizetésekről, dupla fizetésekről, százmilliós kampánytartozásról és a párt támogatói által összedobott, az ÁSZ-bírság kifizetésére szánt százmillió forint feléléséről rántotta le a leplet.
Mindeközben durva kilépési hullám zajlik a Jobbikban Dúró és Toroczkai kizárása miatt:

Megindult a kilépési hullám a Jobbikban

Toroczkai László és Dúró Dóra kilépése/kizárása csak a kezdet volt. A Jobbik parlamenti frakciója várhatóan stabil marad, onnan nem lehet...

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére