Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Íme a Jobbik alelnöke, aki nem érti mi az, hogy "radikális"

Sümeghi Lóránt

2017.05.15. 19:28

Zsiga-Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke éppen az Echo TV tegnap esti mûsorában csinált magából hülyét, miután mindent megtett annak érdekében, hogy lemossa magáról a "radikális" jelzõt.

Zsiga-Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke éppen az Echo TV tegnap esti műsorában csinált magából hülyét, miután mindent megtett annak érdekében, hogy lemossa magáról a "radikális" jelzőt.

A Heti mérleg című műsor vendégeként igencsak kellemetlen helyzetbe került a Jobbik alelnöke, miután rezzenéstelen arccal – már sokadszorra – megpróbálta letagadni a korábban még büszkén vállalt "nemzeti radikális" voltát.

Ugyanis a nagyképűségtől bűzlő interjúja alatt képtelen volt arra az egyszerű kérdésre válaszolni, miszerint

 két és fél évvel ezelőtt radikális, jobboldali párt volt a Jobbik vagy sem?"

Az alelnök szerint azonban ez egy "megfoghatatlan dolog", ezért erre nem is tud válaszolni. Csakhogy éppen Zsiga-Kárpát Dániel volt az a jobbikos, aki korábban a Betyárseregnek adott interjújában hangoztatta büszkén, hogy

a hazafiság alapot jelentett, de azt hiszem mi, mai nemzeti radikálisok szinte mindannyian kijártuk az önképzés iskoláját.”

Az ilyen és ehhez hasonló múlttagadó jobbikos nyilatkozatoknak amúgy meg is van a gyümölcse, el is indult a mozgolódás annak érdekében, hogy leváltsák a baloldali fordulattal élő Jobbikot. Mint ismert, Vecsésen bont zászlót a Betyársereg új, nemzeti mozgalma, továbbá a Jobbik nyírturai alapszervezetének korábbi elnöke is arról beszélt: egyesületbe kívánják tömöríteni a kirúgott vagy csalódott, ezért a pártból kivált régi jobbikosokat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére