Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Imaláncot indít Azbej Tristan a magyarságot és a kereszténységet meggyalázó DK-s provokátorért

Horváth Tamás

2019.08.17. 18:00

A Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps program megvalósításáért felelős államtitkára a Facebookon jelentette be, hogy elmond egy imát Homonnay Gergely lelki üdvéért, és másokat is arra kér, hogy hasonlóan cselekedjenek.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, az ellenzék macskás provokátora, a gyurcsányista DK-val szimpatizáló Homonnay Gergely emberhez nem méltó stílusban szállt bele a magyarságba és a kereszténységbe. A nyíltan homoszexuális aktivista a nemzeti és a vallási hagyományok részét képező Szent Jobb-körmenetre utalva a Facebookon úgy fogalmazott:

(...) szoknyás férfiak szar számokat énekelve körbehurcolnak egy mumifikált kezet, amiről csak annyit lehet tudni bizonyosan, hogy egy férfié volt, aki ha jobbkezes volt, ezzel maszturbált, és törölte a seggét.

Homonnay fröcsögése óriási felháborodást váltott ki a magyar emberek körében, a homoszexuális férfi azonban eleddig még nem kért bocsánatot, ahogy a szimpátiáját élvező Demokratikus Koalíció sem határolódott el a magyar- és kereszténygyalázó provokátortól.

A magyar kormány részéről Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps program megvalósításáért felelős államtitkára reagált Homonnay tettére.

A politikus imaláncot indított Homonnay lelki üdvéért, hangsúlyozva, hogy a miniszterelnök által Tusványoson megfogalmazott kereszténydemokrata alapgondolat értelmében – szemben a modern kori militáns liberálisokkal – mi elítéljük ugyan az emberek gonosz tetteit, de magukban az emberekben a Jóisten tükörképét látjuk.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére