Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ilyen lakást keres a legtöbb magyar

Horváth József György

2018.03.17. 11:04

A kétszobás, társasházi lakások iránt a legnagyobb a kereslet, és a fõvárosban átlagosan egy-két hónap alatt talál gazdára egy eladó ingatlan, de szerencsés esetben ez az idõ akár két hétre csökkenhet - írja szombati számában a Magyar Hírlap.

Ingatlanértékesítő szakemberek véleményét idézve a lap arról ír: tapasztalatok szerint, ha az ingatlant sikerül jól beárazni, a rákövetkező héten kirobbanó érdeklődésre lehet számítani.

Amennyiben az árazás nem elrugaszkodott, könnyen megúszható az alku, és az sem elképzelhetetlen, hogy a lakás a hirdetésben szereplőnél magasabb áron kel el"

– mutatott rá Gadanecz Zoltán, a GDN Ingatlanhálózat tulajdonosa, aki szerint a legkönnyebben eladható ingatlantípusok a társasházakban lévő lakások, legyen az panellakás vagy új építésű.

Jellemzően a kétszobás, amerikai konyhás nappalival ellátott ingatlanokat keresik a vevők. Ezek jó befektetések, könnyen értékesíthetők, mindig forgalomképesek.

A lapnak Szemler Tamás, a Duna House franchise-igazgatója többek között arról beszélt, hogy a magyar a legfejlettebb ingatlanközvetítői piac a régiós országok között.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére