Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ilyen, amikor a baloldal adja át egy település vezetését

888.hu

2019.11.07. 08:08

Óriási mínuszok a számlákon, üres kassza, tartozáshegyek.

Jól tudjuk, hogy az önkormányzati választások után a leköszönő budapesti kerületi fideszes polgármesterek többmilliárdos plusszal adták át az önkormányzati kasszákat az ellenzék politikusainak. Nem volt ez máshogy vidéken sem, Pécsett például 7 milliárd forint plusszal adta át a kasszát Páva Zsolt.

Na de mi van akkor, amikor az ellenzék adja át a kasszát? Az elmúlt 10 évben kevés olyan település volt, ami a baloldal kezén maradt volna. Ilyen volt például Halásztelek, ahol 2006 óta MSZP-s polgármester volt Szentgyörgyi József személyében. Azonban az októberi önkormányzati választásokon a halásztelkiek a Fidesz jelöltjét választották polgármesternek.

Íme egy remek példa arról, hogy milyen, amikor az ellenzék adja át a kasszát

Számlák mínuszban, adósság. A 10 ezer lelkes Halásztelek számlája százmilliós mínuszban van. A város új, fideszes polgármestere a következőképp fogalmazott:

A szeptember 15-i adófeltöltés (iparűzési adó, ingatlanadó, súlyadó) után egy hónappal a város számlája (hitelkeret 150 millió forint): -115.272.098 forint. A folyószámla-hitel december 31-ig tart, addig fel kell tölteni 0 forintra.

Szabó Tibor továbbá közölte:

  • Kifizetetlen és lejárt határidejű számlák összege: 46.219.114 forint.
  • Kifizetetlen áfatartozás: 21.681.000 forint.
  • A Fővárosi Vízművek Zrt. felé fennálló tartozás: 14.029.209 forint.
  • Piac építésére kapott előleg: 44.665.249 forint. Az összeg nincs elkülönítve. Amennyiben nem épül meg a piac 2019.12.31-ig, akkor ezt az összeget vissza kell fizetni.
  • Idáig a város költségvetési hiánya 241.866.670 forint, és még 2 hónap van hátra az évből.

Ez történik tehát, amikor a baloldal van hatalmon. Hitelfelhalmozás, tartozáshegyek, számlák mínuszban. Lopnak, csalnak és hazudnak, és azokat vádolják lopással, akik milliárdos plusszal adják át a kasszákat.

Szabó Tibor teljes posztját itt lehet elolvasni:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére