Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így védi meg magát Rogán szomszédja

Nagy Gábor

2016.02.25. 16:58

Csetényi Csaba reklámszakember a Magyar Idõknek adott interjút.

Csetényi Csaba, a Pasa Park lakója, Rogán Antal szomszédja az elmúlt időszakban számos kommunikációs tendert nyert; ezért a balliberális média egyik kedvenc célpontja – vezeti fel a Magyar Idők az üzletemberrel készült interjút.

Csetényi büszke arra, hogy cégei a külföldi multicégek mellett itthon is lehetőséget kaptak, valamint elmondta azt is, hogy cége most egy 5 országra szóló megbízást nyert egy londoni tenderen. Ugyanakkor hozzátette azt is, hogy nem minden vállalkozásával szeretne nyereséget termelni, hiszen meggyőződése: szükség van a nonprofit projektekre is.

Csetényi elmondta azt is, hogy vállalata a kommunikációs cégek között az egyik legnagyobb, és eddig többet dolgoztak a piac szereplőinek, mint az államnak. Kitért arra is, hogy cége már 20 éve a piacon van, és a legnagyobb magyar vállalatok kétharmadának már bő tíz éve dolgoznak. Az üzletember cége az elmúlt években két és fél milliárd forintnyi adót fizetett be az államnak, és jelenleg is több mint kétszáz kollégát foglalkoztat.

Ezek az objektív tények azonban ma nem számítanak, hiszen nem illeszkedik a balliberális média által sugallt képbe:

Ha űrsiklót kezdenénk építeni vagy óceáni halászatba kezdenénk, akkor érteném a kritikákat, de mi ugyanezt a tevékenységet végezzük két évtizede"

– fogalmazott Csetényi, aki szerint ezzel a véleményklímával együtt kell élni.

Az üzletember kitért Rogán Antallal és a 444-el való kapcsolatára is:

Minden alkalommal nyílt tenderen nyertük a munkáinkat, ahol másnak is nyitva állt a kapu; [...] hasonló városi mendemonda, hogy a rólam legtöbbet cikkező 444.hu portálban csendestárs egy konkurens cég vezetője, amely nemrég szintén győztese volt a 25 milliárdos kommunikációs tendernek. Ha innen nézem, tulajdonosi ösztönzésre ismételgetik ezt a jelzőt esetemben; [...] aki a pályán nem tud eredményes lenni, az a kispadon rugdossa a többiek bokáját."

Csetényi reagált arra is, hogy vállalatának alvállalkozói között gyakran olyan nevek is szerepelnek, mint Sárosi Mónika – aki Andy Vajna filmügyi kormánybiztos feleségének üzlettársa.

A vállalkozó szerint mindez azért történik, mert cégének megrendelői – köztük Sárosi Mónika – is elégedett a munkájukkal; de Csetényi megemlíti azt is, hogy nagyon jó együtt dolgozni az üzletasszonnyal, akiről nem tudta, hogy valamilyen szálon köthető a Andy Vajnához. A trafikpályázattal kapcsolatban pedig elmondta, hogy a kritikák ellenére vállalatával már több mint két évtizedes trafikos múltja van a cégének:

de minket, ugye, trafikmutyistának bélyegeztek, mert mi nyertünk a pályázatokon. Szerintünk meg az lenne a világbotrány, ha nem nyertünk volna."

Az üzletember sikerének titkát a munkában látja: egyrészt nem törődnek azzal, hogy mások mit csinálnak és milyen úton járnak; másrészt pedig kiemeli, hogy nincs egyedül cége irányításában, hiszen az elmúlt 20 évben mindvégig ott állt mellette Krskó Tibor. Csetényi ugyanakkor hozzátette:

A minőségből soha nem engedtünk, és mindig betartottuk, amit vállaltunk."

(Magyar Idők)

 

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére