Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így törölte fel Morvai Krisztina a padlót Junckerrel

Nagy Gábor

2018.05.02. 19:05

Így reagált a független magyar EP-képviselõ az Európai Bizottság (EB) elnökének szerdai hadüzenetére.

Így reagált a független magyar EP-képviselő az Európai Bizottság (EB) elnökének szerdai hadüzenetére.

Ismert, Jean-Claude Juncker szerda délután bemutatta az EB 2021-2027-re szóló EU-s költségvetési tervezetét. A bizottsági elnök szerdai beszédében arról beszélt, hogy „jogállamisághoz” fogják kötni az EU kohéziós/felzárkóztatási pénzeit, nyilvánvalóan Magyarország és Lengyelország migrációellenes politikáját büntetve. Ismert az is, hogy Brüsszel e két ország ellen folytatja a hetedik cikk szerinti eljárást, mivel Budapest és Varsó megsértette a „jogállamiság” elvét.

Nem fogunk behódolni a zsarolásnak, bármivel is terrorizálnak bennünket, meg fogjuk védeni a hazánkat a tömeges migrációtól! Most éppen a felzárkóztatási pénzeinket akarják elvenni, de kedves Juncker úr, higgye el, hogy az egész világ, egész Európa, az összes választópolgár egyre inkább kezdi látni azt, hogy az igazság a mi oldalunkon van”

– fogalmazott Morvai Krisztina az EB elnökéhez címzett felszólalásában.

Morvai Krisztina szerdai közleményében emlékeztetett: a brüsszeliták szerint akkor nincs gond a jogállamisággal, amikor Spanyolországban százszámra verik a rendőrök a katalán tüntetőket. De akkor sem jelentett problémát az EU-nak a jogállamiság kérdése, mikor 2006-ban a gyurcsányista rezsim szemkilövetéssel oszlatta fel a békés tüntetőket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére