Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így segítik a migránsokat a Soros-terv keretében

Bertha László

2017.09.28. 13:28

Nemcsak biztatják az elindulni kívánó migránsokat, de mindenben segítik is õket a Soros-szervezetek. A mobilalkalmazásoktól a különféle honlapokon át minden megtalálható. Csak egy valami számít nekik: hogy még több migráns érkezzen Európába.

Valójában már régóta működik a Soros-terv keretében a migránsok millióinak betelepítése a kontinensünkre, ehhez pedig minden szükséges segítséget megadnak a bevándorlóknak.

Németország legnagyobb migránssimogató szervezete, a Soros által támogatott Pro Asyl minden lehetséges eszközzel támogatja a Welcome to Europe hálózatát. W2EU honlapján egyébiránt részletes, országokra lebontott információkkal látják el az Európába vágyó illegális bevándorlókat. A honlapon található tételmondat is sokat sejtető:

A szabad mozgásért: független információk menekülteknek és migránsoknak, akik Európába tartanak.”

A Ripost ennek kapcsán megjegyzi, hogy az illegális bevándorlók a legtöbb esetben személyes dolgaikat, irataikat is hátra hagyják, amikor útnak indulnak Európába; a mobiltelefonjuk azonban mindig náluk van.

A számukra készített weblapon még arra is tippeket adnak, hogy milyen csónakokba érdemes szállni, hány embernek, férfinak, nőnek, gyereknek. Az okoseszközökön bárki pillanatok alatt elérheti a weboldalt. Megtudhatja, hogy melyik európai országban milyen szabályok vannak érvényben, és hogy melyik tagállamban van a legnagyobb esélye menedékstátuszra. Nyílt utalások vannak arra, hogy ha valaki fiatalkorúnak, vagy a nemi identitása, vagy a vallása miatt üldözöttnek vallja magát, akkor nagyobb az esélye kérelme elfogadására. Arra is kitér a honlap, hogy ha hamis papírokkal kívánnak Európába utazni, akkor ne Svédországba menjenek, ahol ezt komolyabban ellenőrzik, vagy hazudják azt, hogy csak így tudták az életüket megmentve elhagyni a hazájukat – írja a lap.

A Watch The Med egy másik, Németországban létrehozott szervezet. Segélyszáma a W2EU honlapján is megtalálható, amit

akkor lehet hívni, ha valaki bajba jutott a tengeren, vagy ha a visszatoloncolás veszélye fenyegeti. Amennyiben nem érkezik elég gyorsan a segítség, akkor a szervezet vállalja, hogy értesíti a helyi médiát és politikusokat, hogy fokozzák a nyomást a segítőkön.”

Egy olyan alkalmazás letöltésére is lehetőség van, amivel könnyen be lehet mérni a tengeren utazó migránsokat. Így egy segélygomb megnyomása után lokalizálják őket és értük mennek.  Ez egyébként komoly lehetőséget ad az NGO-knak arra, hogy az embercsempészekkel összejátszva illegális bevándorlókat taxiztassanak Európába.

A honlap készítői azokra is gondoltak, akiknek nincs okostelefonjuk, ők az utazás előtt kinyomtathatják a szükséges információkat, mindent feltöltöttek ugyanis PDF-formátumba is – írja a Ripost.

A hazudozáshoz szótárprogram is jár
 

A Soros-féle szervezetek a szótárprogramokról sem feledkeztek meg. Ezek segítségével olyan mondatokat fordíthatnak le, melyek adott esetben segítségükre lehetnek a menedékjog kérésénél. Érdekesség, hogy van például hangos magyar-arab szótár is, mely akár a mondatokat is kimondja a migránsok helyett:

Üldöznek, mert transznemű vagyok!”

A legelszántabb migránsok akár hormonokat és tesztoszteront is kérhetnek a határőröktől. Aki szeretné tesztelni, nyugodtan letöltheti a RefuChat nevű alkalmazást.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére