Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így segíthetik a kiskereskedelmet az akciós újságok

(X)

2020.07.28. 10:40

Az akciós újságokból arról értesülhetünk, hogy kedvenc termékeink melyik napokon vásárolhatók meg kedvezményes áron. Csakhogy ezt az újságot a család többi tagja is át szokta lapozni, ezért valahogy mindig lába kél. Mi erre a megoldás?

A szórólapokat és a kéretlen leveleket senki nem szereti, de az akciós újság más!
A régi időkben nagyszüleink külön időt fordítottak arra, hogy bejelölték a televíziós magazinokban a nézni kívánt műsorokat. Ma sokan ugyanezt teszik kedvenc áruházuk reklámújságjában: bekarikázzuk, vagy aláhúzzuk az akciós héten kapható termékek közül azt, amit meg szeretnénk venni.

Manapság azonban már olyan sok reklámújság létezik, hogy ember legyen a talpán, aki jelölve, vagy jelöletlenül követni tudja a különböző üzletek különböző akcióit és a határidőket! Mindenkinek megvan a maga kedvenc élelmiszer-áruháza ahol a nagybevásárlást végzi, de soha nem egyetlen boltban vásárolunk, hiszen az árak, a márkahűség, vagy a törzsvásárlói kedvezmények miatt váltogatjuk az egyik-másik üzlet közötti vásárlást.

Az akciós újság böngészése kikapcsolja az embert

Az áruházak, üzletek, mint például a Tesco, Lidl, Penny és még sorolhatnánk, hétről-hétre kiadnak egy-egy reklámújságot. A számunkra kedves áruház lapját a postaládából kivéve általában csak átfutjuk, de minden nyomtatott újságot végignézni szinte lehetetlen.

Milyen jó lenne mindent egy helyen látni és nyugodtan összeírni, mit mikor és hol kell megvennünk...

Az összes akció egy helyen, az interneten

A jó hír az, hogy létezik már ilyen! Az Akcioleso.hu sajátos papírgyűjtésbe kezdett. Na, nem szó szerint, de fogta az összes akciós újságot és digitális formában egy végtelenül könnyen kezelhető, felhasználóbarát felületen tette közzé. Az akciók hétről hétre változnak, ennek megfelelően az oldal is folyamatosan frissül.

Az Akcioleso.hu segítségével a legtöbb akció egy helyen megtalálható, de nem kell többé félni attól, hogy egyik, vagy másik újságot a föld nyeli el, vagy, hogy lecsúszunk egy akcióról. Az újságokat okostelefonunk képernyőjén is tökéletesen ugyanúgy lapozgathatjuk, ahogyan a nyomtatott formátumú lapoknál tettük, de többé nem szakad el, nem tűnik el, és ami a legfontosabb, minden akció egy helyen van, akár régen a piacokon!

Ha szeretnéd Te is egy helyen böngészni a legjobb akciókat, látogass el az Akcioleso.hu oldalra!

(X)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére