Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így hazudik szemtelenül Vona Gábor

Pörge Béla

2018.02.19. 18:18

Állítását a Mátrai Erõmû hivatalos levélben cáfolta.

A Jobbik elnöke sajtótájékoztatón azt állította, hogy az elmúlt időszakban többször járt a Mátrai Erőműben, a társaság viszont hivatalos válaszban cáfolta Vona állítását. A pártelnök még a látogatások évszámaira sem emlékszik, de biztos benne, hogy az erőmű téved — írja a KékesOnline.

Február elején Vona Gábor és Kepli Lajos közös sajtótájékoztatót tartottak Gyöngyösön. Vona ekkor azt mondta, hogy az elmúlt időszakban többször is járt az erőműben. Az alábbi videón látszik, hogy még Kepli is meglepődött a kijelentésen.

A Mátrai Erőmű a KékesOnline kérdésére elmondta:

kijelentésével ellentétben Vona Gábor ebben a választási ciklusban nem többször, hanem mindössze egyetlen alkalommal, közel három éve, még 2015-ben járt az erőműben. A Mátrai Erőmű területére még egy országgyűlési képviselő sem sétálhat be kedvére és nyomtalanul, szigorú beléptetési és adminisztratív biztonsági kötelezettségeknek kell eleget tenni."

A fenti videó második felében a lap munkatársai meg is kérdezték Vonát arról, hogy mikor járt az erőműben, a jobbikos politikus azonban erre nem tudott válaszolni. A lap megkérdezte a Jobbik sajtóosztályát is az ügyről, de onnan valamilyen kifürkészhetetlen oknál fogva nem kaptak választ.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére