Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Idén is lesz think.BDPST konferencia

888.hu

2020.10.01. 15:30

A rendezvényen a korábbi évekhez hasonlóan idén is a visegrádi együttműködésben részt vevő országok gazdasági, tudományos és politikai életének meghatározó szereplői szólalnak fel.

A think.BDPST innovációs és stratégiai konferenciát évente rendezi meg az Antall József Tudásközpont, szoros együttműködésben a Külgazdasági és Külügyminisztériummal. A program fővédnöke Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, támogatója a Nemzetközi Visegrádi Alap és az MVM, szakmai partnere pedig a European Cybersecurity Forum.

A korábbi évekhez hasonlóan a gazdasági élet, a kormányzat és a tudomány képviselői vitatják meg a kelet-közép-európai régió fejlődési lehetőségeit, illetve az innováció, a kutatás és a jövő technológiáinak perspektíváit is bemutatják.

Az idei konferencián szó lesz többek között

az oktatás XXI. századi jövőjéről, az 5G jelenéről és jövőjéről, az adatvédelem kérdéseiről a koronavírus utáni időszakban, a technológiai óriásvállalatok szabályozásának kérdéseiről a mai társadalomban,

és még számos érdekes téma kerül terítékre.

Az eseményt dr. Sztáray Péter, a Külgazdasági és Külügyminisztérium biztonságpolitikáért felelős államtitkára és Antall-Horváth Veronika, az Antall József Tudásközpont igazgatóhelyettese nyitja meg.

Olyan előadók is részt vesznek az eseményen, mint Varga Judit igazságügyi miniszter, Wojciech Wiewiórowski európai adatvédelmi biztos, dr. Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, Gecse Mariann, a Huawei Technologies kormányzati és kommunikációs igazgatója, valamint Solymár Károly, az Innovációs és Technológiai Minisztérium helyettes államtitkára.

Megrendezik a Young Leaders’ Forumot is, amelyre az idén 22 országból érkezett jelentkezés, közülük 20 fiatal vezető vehet részt az eseményen.

A konferencia október 2-án 10 órakor veszi kezdetét, a virtuális térben idén először lesz ingyenesen megtekinthető.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Gulyás: Érdemes megjutalmazni az erdélyi magyar összefogást!

Gulyás: Érdemes megjutalmazni az erdélyi magyar összefogást!

Gulyás Gergely elmondta, hogy a magyar kormány a szimbolikus ügyeken túl immár a gazdaságfejlesztési programon keresztül is szeretné támogatni az erdélyi magyarokat.

7:59 | A nap legfontosabb hírei

7:59 | A nap legfontosabb hírei

Szájer lemondott, Demeter visszavonta írását, rekordot döntött ismét a koronavírus járvány.

Gyurcsányék Brüsszellel örömmel szövetkezve támadják a kormányt

Gyurcsányék Brüsszellel örömmel szövetkezve támadják a kormányt

Lelki szemeim előtt látom Dobrev Klárát, amint egy jókora husánggal üti-veri a magyar kormányt. Ahogy a gazda, akinek elverte szőlőjét a jég, és elkeseredettségében ő is nekiesett egy nagy bottal, mondván: – Nézzük, mire megyünk ketten!

Tudatos vásárlást ajánl mindenkinek Müller Cecília

Tudatos vásárlást ajánl mindenkinek Müller Cecília

Az országos tisztifőorvos nyilatkozott az oltásokról is, miszerint jelenleg az orosz vakcina van leginkább elérhető közelségben, de a többi vakcináról is azt hallani, hogy az engedélyeztetési eljárás vége felé járnak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére