Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hülyék 2018: Tarjányiék buktatták meg Botkát

888.hu

2017.10.02. 12:20

Tarjányiék nem titkolt célja volt Botka László félreállítása. Az MSZP-ben mindenki a Fideszt hibáztatja, pedig a szocik árulták el a saját forradalmukat. Nézzük, hogy ki ez a Tarjányi.

Tarjányi Péter exbelügyes korábban már többször kifejtette, hogy ő szeretné, ha Botka elbukna. Pár nappal Tarjányi színre lépése után Botka elbukott. Véletlen? Aligha. 

Tekintsük át az eseményeket:

A Zoom.hu kiadója, a Magyar Progresszív Mozgalom vezetője azt nyilatkozta, hogy nem érez felelősséget abban, hogy Botka László lemondott a miniszterelnök-jelöltségről, hiszen nyomás alá helyezték Botkát.

A hvg.hu-nak nyilatkozó Tarjányi szerint nem volt céljuk Botka távozása, sokkal inkább egy új, közös ellenzéki jelölt megtalálása. Állítja, hogy most új helyzet van, újra egyeztetésre hívják a baloldal jelöltjeit. Szerinte van még idő arra, hogy 2018 áprilisáig megtalálják és felépítsék az új jelöltet, akivel nyerni lehet.

Botka megpuccsolásáról és a mostani MSZP felszámolásáról Tarjányi nyíltan beszélt:

 

Sőt, Tarjányi azt is elárulta, hogy Amerikában volt 3 hétig.

Tarjányi Péter – önjelölt biztonságpolitikai szakértő – már a Medgyessy- és a Gyurcsány-kormányok alatt is kifejtette áldásos tevékenységét, ezt korábbi írásunkban alaposan körbejártuk, most csak a főbb megállapításokat emeljük ki:

  • Tarjányi Péter 2003-ban egy titkos szoci milliomosklub szóvivőjeként tűnt fel a baloldal vörösen csillogó térfelén.
  • Nem tudni, hogy ki fizeti/fizette Tarjányit.
  • Azt sem tudja senki, hogy miből finanszírozza Tarjányi a médiabirodalmát. Főleg, hogy egy elemzőcég vásárlása és egy rádió megszerzése is a céljai közt szerepel.
A DK szerint is hazudik az MSZP

A Demokratikus Koalíció már kezdetektől negatívan állt Botka személyéhez. Most az egyik prominens dékás azt nyilatkozta, hogy "Szeged polgármestere abba bukott bele, hogy diktálni akart."

A hávégének nyilatkozó DK-s politikus szerint az MSZP kockázatot jelent a baloldalon, szerinte a szocialistáktól távozó szavazók részben kiköthetnek majd a DK-nál, az LMP-nél és más balos pártoknál is, de a Jobbiknál is, ezért a végén Botka lemondásának mérlege negatív lesz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére