Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hülyék 2018: Molnár Gyulának elege lett a szoci belharcból

888.hu

2017.07.30. 19:28

Óriásira dagadt a szocialista belháború. Mint ismeretes kezdetben Botka László leárulózta párttársát, Molnár Zsoltot, aki áttételesen lekommunistázta Botkát.

Az MSZP elnökének azonban elege lett a párton belül dúló vitából, és keddre magához rendelte Botka László miniszterelnök-jelöltet, valamint Molnár Zsolt elnökségi tagot – értesült a Népszava.

Molnár Gyula rombolónak és haszontalannak tartja a sajtón keresztül való üzengetést, ami az utóbbi napokban eluralkodott a szocialista párt némely tagjai között. Éppen ezért a pártelnök az eddig nagy szabadságot élvező MSZP-s vezetők és kormányfőjelölt megregulázására készül, világossá téve: minden további balhé árt a párt egyébként sem fényes népszerűségi adatainak, illetve kormányzóképes erőként való fellépés esélyének.

Mindezt megerősíti Molnár Gyula hétvégi Facebook-posztja is, amelyben a pártelnök egyértelművé tette: a vitákat belül kell rendezni.

Miért tört ki a szocialista polgárháború?

Röviden: az ősmumus, Gyurcsány miatt!

Hosszabban: Botka László a 168 Óra csütörtöki számában megjelent interjúban az MSZP álláspontjával ellentétesnek minősítette Molnár Zsoltnak, a párt országos elnökségi tagjának a véleményét, aki szerint hagyni kellene, hogy az LMP önállóan indulhasson és az MSZP nem vitathatja el, hogy Gyurcsány Ferencnek, a DK elnökének a parlamentben a helye.

Botka László árulónak nevezte párttársát, Molnár Zsoltot.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére