Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Horváth Csaba és az MSZP ne használja pénzszivattyúként Zuglót!

Sümeghi Lóránt

2019.12.03. 20:20

Borbély Ádám, a Fidelitas budapesti elnöke felszólította Horváth Csabát és az MSZP-t, ne használja „pénzszivattyúként” Zuglót.

A politikus kedden a Facebook-oldalára feltöltött videójában beszélt arról, hogy Zuglót már Karácsony Gergely vezetése idején is „pénzszivattyúként használta a baloldal”. Hozzátette: „most még jobban rákapcsoltak”. Kifejtette: az MSZP-s Horváth Csaba vezette XIV. kerület saját magának „gátlástalan” fizetésemeléssel, a lakosságnak adóemeléssel kezdett.

A zuglói balos testület egyik első lépése nyomán a polgármester 1 millió, az alpolgármesterek 900 ezer, a baloldal képviselői 540 ezer forintot keresnek

– fogalmazott, megjegyezve: eközben a lakosság számára 15 százalékkal emelkedik az építményadó, a telekadó és az ingatlanadó.

Emellett „máris nekiláttak Zugló kiárusításának” – folytatta Borbély Ádám, kifejtve: Horváth Csaba egyetlen tollvonással 50 millióról 250 millióra emelte volna a polgármesteri hatáskörben kiárusítható ingatlanok értékhatárát, igaz, „a gyalázatos és átlátszó előterjesztést” végül kénytelen volt visszavonni. „Felszólítjuk Horváth Csabát és az MSZP-t, ne használja pénzszivattyúként Zuglót” – mondta Borbély Ádám.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére