Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Homonnay szerint a családok védelme egyenlõ egy szaros WC-papírral

Tóth Dalma

2018.11.24. 20:25

Újabb szintet lépett a gyurcsányista Homonnay Gergely.

Magyarországon újabb nemzeti konzultáció zajlik, amelynek központi témája a gyermek- és családvédelem. A "haladó szellemiségű" libsiket azonban nem érdeklik a családok, és ennek folyton hangot is adnak. A héten a DK-szimpatizáns Homonnay Gergely fakadt ki Facebook-oldalán. Bejegyzésében azt írta, hogy miközben a WC-n üldögélt, egy "remek" ötlet jutott eszébe: a válaszborítékba a nemzeti konzultáció helyett berakhatná a WC-papírt, amellyel már kitörölte a szaros seggét.

Magyarul: a Gyurcsánnyal szelfizgető Homonnay szarik a családokra. Ahogy a példaképe is, hiszen Gyurcsány arra buzdítja a híveit, hogy hajtogassanak papírcsákót a kérdőívekből.

De nemcsak a családokra, hanem a magyar nemzet sorsára is. Hiszen a kérdőíven számos kérdés szerepel: a népességfogyás, a bevándorlás és a családpolitika kapcsolata, a fiatalok életkezdési támogatása, a többgyermekes családok támogatása, továbbá, hogy a jövőben is munkavégzéshez kell-e kötni a családtámogatásokat.

Ehhez csak "gratulálni" tudunk Homonnay Gergelynek és azoknak, akik bőszen lájkolták családellenes posztját!

Egyébként nem ez volt az első eset, hogy a migránssimogató Homonnay botrányos bejegyzést tett közzé. Posztjaiból folyamatosan ömlik a gyűlölet. Legutóbb azzal okozott botrányt, hogy egy idős, egyébként a Fidesszel szimpatizáló néni halálát kívánta. A történet lényege, hogy a viharban kidőlt egy fa, amelynek súlya alatt a társasház kerítése is megrogyott. A leomló fa pedig majdnem maga alá temette az idős nőt is, aki ijedtében "fejhangon visítva" panaszkodott. A történetből kiderült, hogy a néni egyébként hallássérült, szóval ezért beszél hangosan. A magyar ellenzék szellemi vezére azonban fontosnak tartotta megjegyzi, hogy "a fideszes néni" sajnos életben maradt. 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére