Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hollik: nagyon úgy fest, hogy Vona fedezi KGBélát

Bertha László

2017.07.06. 15:58

Nagyon úgy fest, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke "fedezi" a kémkedéssel gyanúsított jobbikos EP-képviselõt, Kovács Bélát - jelentette ki Hollik István.

A KDNP országgyűlési képviselője csütörtöki sajtótájékoztatóján arra szólította fel a Jobbik elnökét, hogy tisztázza, pártja elárulta-e a nemzeti érdekeket.

Hollik István felidézte, hogy a kémkedéssel és költségvetési csalással gyanúsított jobbikos európai parlamenti képviselő, Kovács Béla hónapok óta bujkál a nyomozóhatóságok elől, sem az európai parlamenti vizsgálatokon, sem a magyar ügyészség előtt nem jelent meg.

A politikus szerint „KGBéla” legutóbb is egy „meglehetősen gyanús magyarázkodással” állt elő, hiszen ügyvédje útján azt állította, hogy Abháziában van gyógykezelésen, egy fotóval viszont azt sugallta, hogy Brüsszelben dolgozik, később pedig azzal állt elő, hogy korábban valóban Abháziában volt, ahol belelépett valamibe a tengerparton, ezért nem tudott hazajönni az ügyészégi meghallgatásra, és mivel mobilhálózat sem volt, így nem tudott értesíteni erről senkit.

Ez a történet még egy zs-kategóriás kémfilmbe is kevés lenne”

– jegyezte meg Hollik István, aki szerint az ügy egyre kínosabb a Jobbiknak.

A kereszténydemokrata képviselő szerint nagyon úgy fest, hogy Vona Gábor fedezi Kovács Bélát, akivel kapcsolatban az európai, a magyar és az amerikai hatóságok gyanúja is az, hogy az oroszoknak kémkedett és ezért „pénzt szállíthatott a Jobbiknak".

Hollik István ezért arra szólította fel Vona Gábort, hogy ne tegyen úgy, mintha az ügyhöz semmi köze nem lenne, tisztázza, hogy a Jobbik „eladta-e magát és elárulta-e a nemzeti érdekeket”, valamint válaszoljon arra, hogy miért nem utasítja Kovács Bélát, hogy menjen el az ügyészségi meghallgatásokra és ne bujkáljon se a sajtó nyilvánossága, se a nyomozóhatóság elől.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére