Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hollik: Karácsony Gergely védje meg a Pesti úti idősotthon lakóit!

888.hu

2020.05.02. 17:25

A Fidesz felszólítja Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy tegyen meg mindent a Pesti úti idősotthon lakóinak védelmében – közölte a kormánypárt kommunikációs igazgatója szombaton a Facebookon közzétett felvételen.

Hollik István úgy fogalmazott, Karácsony Gergely főpolgármester kedden az Országgyűlés népjóléti bizottságának ülésén váltig állította, hogy a Pesti úti idősek otthonában semmilyen mulasztás nem történt, minden jogszerűen működött.

Arra a kérdésre, hogy volt-e állandó orvosi jelenlét az intézményben, Karácsony Gergely szó szerint ezt válaszolta: minden jogszabályi feltételt teljesített a főváros mint fenntartó a Pesti úti idősotthonban az orvosi ellátás szempontjából is – jegyezte meg a politikus.

Hollik István aláhúzta ugyanakkor, hogy a szombaton napvilágot látott sajtóhírek szerint Karácsony Gergely nem mondott igazat. A sajtó értesülései szerint ugyanis vizsgálat bizonyítja, hogy legalább tíz olyan nap volt, amikor nem volt személyes orvosi jelenlét a Pesti úti idősek otthonában, és feltártak további szabálytalanságokat is – mondta Hollik István, hozzátéve: „itt emberéletekről van szó”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére