Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hivatalosan még mindig Vona a ballibbé vedlett Jobbik elnöke

Bertha László

2018.10.04. 10:00

Nem Sneider Tamás, hanem továbbra is Vona Gábor a Jobbik elnöke a bíróság internetes nyilvántartása szerint.

Annak ellenére, hogy már közel öt hónap is eltelt azóta, hogy az ellenzéki párt tisztújító kongresszusán Sneider Tamást választották meg a Jobbik elnökének, hivatalosan a mai napig a bukott Vona Gábor a szervezet bejegyzett képviselője – írja a Magyar Idők.

A lap megkeresésére Sneider úgy válaszolt, hogy a cégbíróság leterheltsége állhat a dolog mögött, a párt igazgatója, Szabó Gábor pedig azt állítja: a Jobbik időben benyújtotta a dokumentumokat. Ennek kapcsán ifjabb Lomnici Zoltán a Magyar Időknek elmondta, hogy mind a pártnak, mind a bíróságnak 60-60 napja van arra, hogy módosítsák a személyi változásokat.

Ennek határideje lejárt, ami vagy a párt, vagy a bíróság mulasztását jelzi”

– tette hozzá az alkotmányjogász.

Szabó Gábor pártigazgató szerint az ügy hátterében az áll, hogy a tisztújító kongresszus dokumentumait május 28-án nyújtották be a Fővárosi Törvényszéknek, amely egy hónappal később hiánypótlásra kérte fel a pártot „a nyári bírósági szünet figyelembevételével”; ezt a Jobbik még augusztusban teljesítette.

Az esetről a Magyar Idők Vona Gábort is megkérdezte, vajon tudja-e, hogy hivatalosan a mai napig ő a Jobbik elnöke, ám a vloggernek felcsapó politikus nem kívánt nyilatkozni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére