Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hivatalos: Magyarország megmentette Jeruzsálemet a brüsszelitáktól

888.hu

2017.12.08. 18:58

Brüsszeli bürokraták megpróbálták elítélni Jeruzsálem fõvárosi státuszának elismerését, de Magyarországnak köszönhetõen mindez meghiúsult.

Jeruzsálem elismerése óta ment a találgatás, hogy mit lép Magyarország. A Times Of Israel megszellőztette, hogy Csehország után Magyarország is elismerheti Jeruzsálemet mint hivatalos fővárost, de ezt a 888-nak némileg cáfolta a külügy.

A brüsszeli támadások kereszttüzében lévő külügyminisztérium az amerikai kormány külpolitikai döntéseit nem kommentálja. A külügy szerint a magyar kormány ezzel a kérdéssel még nem foglalkozott – írták.

Azonban kiderült, hogy a háttérben a Jeruzsálemért Magyarország szinte mindenkinél többet tett ügyért az EU-ban. Többek között a magyar képviselet megvétózta a brüsszeliták által összetákolt, Izraelt és Amerikát is elítélő közös nyilatkozatot.

Brüsszeli források megerősítették, hogy Magyarország megvétózott egy közös EU-s DEKLARÁCIÓT, amely elítélte volna Jeruzsálem fővárosi státuszát.

Magyarán, az Európai Unió Amerika történelmi lépését akarta megkérdőjelezni.

A Köves Slomó által vezetett EMIH levélben üdvözölte Magyarország döntését, ellentétben a MAZSIHISZ-szel, amely elégedetlenségének adott hangot.

A baloldali zsidósághoz közelebb álló MAZSIHISZ egyelőre csak egy szűkszavú közleményt adott ki, amelyben igazából a nemzetközi baloldali véleményt ültetik át magyar nyelvterületre.

Brüsszel már megint puhapöcsű

Súlyos aggodalmát fejezte ki az EU külügyi főképviselője, amiért Donald Trump amerikai elnök elismerte Jeruzsálemet Izrael állam fővárosaként. Federica Mogherini figyelmeztetett, a lépés veszélyeztetheti a béke lehetőségét.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére