Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hírhamisítás volt a Fidesz plakáthelyeirõl szóló cikk

Bokor Gábor

2017.07.03. 15:58

Az ATV reggeli mûsorában Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke elmondta, hogy a 24.hu pénteki cikke egyszerû elterelõ hadmûvelet és hírhamisítás, hiszen a Fidesz mindig piaci áron jutott hozzá a plakáthelyekhez a Jobbikkal szemben.

Németh Szilárd elmondta, hogy folyamatosan piaci áron vásárolták a plakáthelyeket, a költségekkel pedig törvényesen számoltak el.

Mindenben megfeleltünk az akkori szabályoknak"

– mondta az alelnök, aki kíváncsian várja, hogy a 24.hu valós dokumentumokat hozott-e nyilvánosságra, hiszen erről konkrét bizonyíték még nincs.

A politikus szerint a portál pénteki cikkével a Fideszt bele akarják rángatni abba a mocsárba, melyben jelenleg a Jobbik van.

Az alelnök úgy véli, hogy ha bármiféle szabálytalanság lett volna, akkor azt nem most szedték volna elő, hanem már az elmúlt hét évben, akár 2010-ben, akár 2014-ben. 

A 2010-es elszámolást az Állami Számvevőszék teljes egészében jóváhagyta"

– szögezte le Németh.

A kampányfinanszírozás szigorításával kapcsolatban a politikus megjegyezte, hogy tisztán látszik, hogy az ellenzéki pártok egyáltalán nem érdekeltek abban, hogy átlátható legyen a pénzügyi elszámolás és, hogy megszűnjön a feketefinanszírozás, hiszen nem szavazták meg a kampányfinanszírozást szigorító törvényt.

A műsorvezető, Krug "a 2006-os oszlatás a Parlamentnél törvényes volt" Emília is megér egy misét, hiszen a legtöbbször a beszélgetőpartnere szavába vágott, nem engedett teret az érveknek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére