Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hír Tv: Plusz-mínusz a halálkampányról

888.hu

2021.02.12. 18:48

Halálkampányt folytat az ellenzék, miközben egyre durvább megoldásokat helyeznek kilátásba, ha ők nyerik meg a 2022-es választásokat és a Néppárt frakciójának Alapszabályát büntetőtörvénykönyvvé alakítanák. Trombitás Kristóf vendégei a Plusz-mínuszban Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa és M. Kovács Róbert, a 888.hu főszerkesztő-helyettese voltak.

Halálkampányt folytat az ellenzék, miközben egyre durvább megoldásokat helyeznek kilátásba, ha ők nyerik meg a 2022-es választásokat és a Néppárt frakciójának Alapszabályát büntetőtörvénykönyvvé alakítanák – vezette fel a HírTv Plusz-mínusz című műsorát Virághalmy Sarolta szerkesztő.

A műsor felvezetéseként elhangzott: Húsvétig be lehet oltani az eddig regisztráltakat, mindezt Orbán Viktor mondta el reggel a közrádióban.

„Eddig a kormány minden kommunikációja arra utalt, hogy ez az az időszak, amikor elkezdhetünk visszatérni a normális életünkhöz.

Nagy meglepetést a mai bejelentésében nem is látok. Az is nyilvánvaló, hogy nem fognak kockáztatni.

Az eddigi munka el van végezve

– mondta M. Kovács Róbert, a 888.hu főszerkesztő-helyettese.

Nem tudom megmondani, hogy reális-e az áprilisi nyitás. Attól is függ, hogy a társadalom bizalma milyen lesz az oltásokhoz

- reagált Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa.

(..)A tisztifőorvos személyét és megjelenését támadja az ellenzék, ez már egy olyan szintje az árokásásnak, ami nem feltétlenül mutat semmiféle konstruktív vitára utaló jelet – fogalmazott a lapunk főszerkesztő-helyettese.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Kiemelt stratégiai partnerségi megállapodást köt Magyarország és Törökország

Megkezdődött a tárgyalás a kiemelt stratégiai partnerségi megállapodás létrehozásáról Magyarország és Törökország között, minthogy a két ország együttműködésének kulcsszerepe van a hazánk előtt álló három legfőbb biztonsági kihívás kezelésében – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.

Novák Katalin: Erős európai vezetőkre, közös stratégiai gondolkodásra és egymás iránti tiszteletre van szükség

Novák Katalin: Erős európai vezetőkre, közös stratégiai gondolkodásra és egymás iránti tiszteletre van szükség

A mielőbbi fegyvernyugvást nevezte célnak Ukrajnában Novák Katalin a Corriere della Sera olasz napilapban kedden megjelent interjúban. A köztársasági elnök Magyarország európai uniós tagságáról azt mondta, az ország a vállalt kötelezettségeket eddig is betartotta, ezután is betartja.

Soros György és az ő országos hálózata

Soros György és az ő országos hálózata

Az amerikai milliárdos semmit nem bíz a véletlenre. Nemcsak Budapesten fizeti az aktivistáit, hanem vidéki nagyvárosokban is. Olyan szövevényes a hálózat, hogy ember legyen a talpán, aki ki tudja bogozni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére