Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hiába a szmogriadó, Botka az autót választja a tömegközlekedés helyett

888.hu

2017.01.27. 14:28

Botka keddtõl péntekig (üzemzárásig) szmogriadót rendelt el Szegeden és jó példával elöl járva, maga is villamossal ment munkába a baloldali sajtó legnagyobb örömére. Megüzente a szegedieknek, hogy hozzá hasonlóan õk is válasszák a tömegközlekedést a szmogriadó alatt, ám Botkát végül autókázáson kapták.

Bízom benne, hogy sok száz, több ezer szegedi fog úgy dönteni, hogy ezekben a napokban hozzám hasonlóan változtatni fog a napi rutinján, és a tömegközlekedési eszközöket fogja igénybe venni”

– mondta Botka László szocialista polgármester kedd reggeli sajtótájékoztatóján, ahol azt taglalta, hogy a szmogriadó riasztási fokozatának elrendeléséhez igazodva péntek üzemzárásig a város ingyenessé tette a helyi tömegközlekedést.

A városvezető a lakosság együttműködését kérte a rendkívüli helyzetben legalább a hétvégéig, egyúttal arra hívta fel a figyelmet, mindenkinek felelőssége van a téren, hogy a saját eszközeivel csökkentse a károsanyag-kibocsátást – írta a szegedma.hu.

A csongrádi hírportál szerint Botka akciója városszerte közérdeklődést váltott ki, mivel közismert, hogy a polgármester “háztól házig” szolgálati autóval, szolgálati sofőrrel jár.

Botka képtelen volt betartani ígéretét, ugyanis csütörtök este a Közéleti Kávéházban tartott évértékelője után szolgálati autóján távozott a helyszínről.

Hát igen, a kényelem nagy úr.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére