Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hét ponttal semmisítette meg a brüsszeli bürokraták érveit a magyar kormány

Horváth József György

2019.03.03. 13:47

Az Európai Bizottság 2019. február 28-án egy újabb közleményt hozott nyilvánosságra a kormány tájékoztatási akciójával kapcsolatban. "Ebben valójában megerõsítették azon tervek és javaslatok létezését,amelyek fokoznák a bevándorlást Európába" - írja a kormány az Európai Bizottságnak megküldött válaszában.

Rendkívül sokatmondó a brüsszeli állásfoglalásban szereplő egyik kijelentés, amely szerint „biztosítani kell a legális migrációs lehetőségeket”. Nem titkos összeesküvés ez, hanem nyílt együttműködés a bevándorlás fokozásáért.

A magyar kormány állításait nyilvános állásfoglalások, mindenki által elérhető nyilatkozatok és szavazási jegyzőkönyvek bizonyítják.

Az Európai Bizottság álláspontja szerint Soros Györgynek ehhez semmi köze. Ennek ellentmond az a tény, hogy a milliárdos spekuláns korábban közzétett javaslatai egybevágnak a brüsszeli tervekkel.

Nem megkerülhető tény, hogy Soros az elmúlt években több mint 20 alkalommal egyeztetett brüsszeli biztosokkal"

– áll a válaszlevélben.

Brüsszel legalizálni és fokozni akarja a bevándorlást"

– szögezi le a magyar kormány a válaszlevélben.

A magyar kormánynak az Európai Bizottság február 28-i közleményére válaszoló 8 oldalas dokumentuma részletesen bemutatja azokat a terveket és döntéseket, amelyek fokoznák a bevándorlást Európába. Ezeket már csak azért sem lehet letagadni, mert nyilatkozatok, nyilvános állásfoglalások és szavazási jegyzőkönyvek bizonyítják őket – közölte a kormány állásfoglalása kapcsán Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára.

A brüsszeli tervek egy jól beazonosítható szándékot tükröznek: legalizálni szeretnék a bevándorlást, nem pedig megállítani.

A betelepítési kvóták, a migránskártyák, és a migránsvízumok egyaránt ezt a célt szolgálják"

– áll az államtitkár által jegyzett közleményben.

Az állásfoglalásról szólva a Kormányzati Tájékoztatási Központ által kiadott közlemény leszögezi, hogy a magyar kormány az őszinte párbeszéd híve, még ha ez vitákkal is jár.

A kormány válaszában felhívja a figyelmet, hogy a kötelező betelepítési kvótát nem vonták vissza. Brüsszel felülírná a tagországok határvédelmi jogait, úgy alakítaná át az Európai Határ- és Partvédelmi Ügynökséget (Frontex), hogy közben csorbítaná a tagállamok szuverenitását. Az Európai Bizottság támogatta a migránsvízum bevezetését és "érthetetlen módon tagadja" az erre vonatkozó terveket. Ugyanakkor nem tagadják, hogy több pénzt adnának a migrációt támogató szervezeteknek. Már most is több tízezer bevándorló kap pénzzel feltöltött bankkártyákat.

Megjegyzik: legutóbbi állásfoglalásában az Európai Bizottság is elismerte, hogy ők is finanszírozzák a migránskártya programot.

A legfrissebb, januári beszámoló szerint közel 64 ezer fő kapott pénzt migránskártyán keresztül.

A kormány válaszában kitér arra is, hogy az Európai Bizottság kísérleti projektekkel legalizálná a migrációt, az uniós tagállamoknak kísérleti programokat javasolnak az afrikai országokkal, amelyek célja, hogy "az irreguláris migrációs áramlásokat biztonságos, rendezett és jól irányított legális migrációs lehetőségekkel lehessen felváltani".

Az Európai Bizottság tehát nem arra törekszik, hogy megállítsa, hanem arra, hogy legalizálja a migrációt"

– emeli ki a magyar kormány honlapján olvasható dokumentum.

A magyar kormány szerint Brüsszel többféle módon is csökkentené a bevándorlást ellenző országok pénzügyi támogatását. Az Európai Bizottság nem mond igazat, amikor azt állítja, hogy "semmilyen összefüggés nincs az uniós pénzügyi támogatás és a migráció támogatása vagy elutasítása között".

A magyar kormány az őszinte párbeszéd útját választja, még akkor is, ha ez vitákkal jár. Elkötelezett európaiak vagyunk, és nemet mondunk az önfeladásra. Olyan Európát szeretnénk, amely tiszteletben tartja a nemzetállamok jogait, épít keresztény értékeire, megvédi közösségeit, és hosszú távon is fenn tudja tartani biztonságát. Ezért emeljük fel szavunkat minden olyan esetben, amikor ezeket veszélyeztetve látjuk"

– olvasható a magyar kormány Európai Bizottságnak szóló válaszában.

A kormány teljes válasza az Európai Bizottság állásfoglalására ITT ELOLVASHATÓ.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Az Erdélyi Magyar Szövetség magyar neve miatt utasította el a törvényszék a pártfúziót

A Bukaresti Törvényszék azért utasította el az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) és a Magyar Polgári Párt (MPP) fúziójával létrejövő Erdélyi Magyar Szövetség (EMSZ) bejegyzését, mert utóbbi hivatalos nevét magyarul is, románul is be kívánták jegyeztetni az egyesülő pártok – közölte vasárnap az EMSZ sajtóirodája.

Újabb Momentumos kamu, már a matek oktatásnál is a társadalmi igazságosság a legfontosabb

Újabb Momentumos kamu, már a matek oktatásnál is a társadalmi igazságosság a legfontosabb

Ezúttal a momentumos Hajnal Miklós ferdítette el a valóságot a közösségi oldalán. Olyan professzort akarnak felvenni egy egyetemre, aki a leírás szerint kulturálisan érzékeny és fenntartható matematikai pedagógiát követ. Az illegális migráció miatt megerősítik a német-lengyel határ ellenőrzését.

18 éves lett a Jobbik, balra át!

18 éves lett a Jobbik, balra át!

Köszöntsük nagykorúsága alkalmából Magyarország legelvtelenebb pártját.

Társadalmi igazságossággal foglalkozó matektanár kerestetik!

Társadalmi igazságossággal foglalkozó matektanár kerestetik!

Olyan professzort akarnak felvenni az egyetemre, aki a leírás szerint kulturálisan érzékeny és fenntartható matematikai pedagógiát követ. Fontos, hogy az állásra jelentkezők foglalkozzanak a méltányossággal és a társadalmi igazságossággal – a matematikai elvek és számok ismerete mostanra a jelek szerint másodrendűvé vált.

Ferenc pápa a földközi-tengeri migrációs helyzet megoldására szólított fel

Ferenc pápa arra kérte a nemzetközi közösséget vasárnap: vessen véget annak a gyakorlatnak, hogy a Földközi-tengeren megmentett migránsokat visszaküldi Líbiába és más, nem biztonságos országokba, ahol szavai szerint „embertelen erőszaknak” vannak kitéve.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére