Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hegedûs Lorántné a Jobbik elnökének Allahot dicsõítõ szavai miatt magyarázkodott

888.hu

2018.01.31. 19:07

Hegedûs Lorántné ma egy jobbikos sajtótájékoztatón volt kénytelen magyarázkodni Vona Gábor korábbi szavai miatt. A Jobbik elnöke korábban "Allahot" dícsõítette.

Hegedűs Lorántnét arról kérdezték, hogy Vona Gábor korábbi törökországi látogatásán azt vetette fel, kilépne az unióból. Úgy reagált: a Jobbiknak e tekintetben már változott az álláspontja, a pártelnök beszéde egy olyan történelmi helyzetben hangzott el, amikor az unió és az Európai Bizottság "nagyon keményen betámadta Magyarországot".

Ennél azonban merészebb állításai is vannak a pártelnöknek:

Faggatták a párt iszlámhoz fűződő viszonyáról is, amire válaszul visszautasította, hogy Vona Gábor Allahot dicsőítette volna. Ez nyilvánvaló félrefordítás és rosszindulatú félremagyarázás – jelentette ki, megjegyezve: a pártelnök számtalanszor vallott arról, hogy gyakorló keresztény ember, ezt senki ne vonja kétségbe.

Arra már nem tért ki a politikus, hogy a keresztény Istent a törökök nem Allahként emlegetik, tehát Vona kifejezetten a muszlimok istene mellett tett hitet.

Arra a felvetésre pedig, hogy az iszlám az emberiség utolsó reménye lenne-e, azt felelte: a Jobbik elnöke a globalizmus vonatkozásában mondta ezt, mintegy értéket felmutatva abban a tekintetben, hogy ezek az államok milyen példamutatóan tudnak viselkedni.

Itt lehet megnézni, hogy tényleg ezt mondta-e:

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére