Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hazudik az ellenzéki sajtó Semjén Zsoltról

Vincze Viktor Attila

2018.03.09. 14:40

Valótlanságokat és szándékos csúsztatásokat írogat a ballib sajtó Semjén Zsoltról. Ez derül ki az origo.hu azon összeállításából, ami tételesen cáfolja a balliberális sajtónak azt a kampányát, ami úgy akarja bemutatni a KDNP politikusát, mintha az urizálva, helikopterrel járna különleges vadászatokra.

Valótlanságokat és szándékos csúsztatásokat írogat a ballib sajtó Semjén Zsoltról. Ez derül ki az origo.hu azon összeállításából, ami tételesen cáfolja a balliberális sajtónak azt a kampányát, ami úgy akarja bemutatni a KDNP politikusát, mintha az urizálva, helikopterrel járna különleges vadászatokra.

Ezzel szemben viszont a valóság  az, hogy Semjén Zsolt köztudottan rendszeresen vadászik. Ez pedig egyáltalán nem független attól a ténytől, hogy a kereszténydemokrata politikus az ország fővadásza, aki a Vadászati és Vadvédelmi Tanács (CIC) egyik vezetője. Semjén Zsolt többek között ezért a nemzetközi vadászati világban is ismert.

Svédországban évente többször is jár és vadászatokon is részt vesz, de ennek nem az az oka, hogy valamilyen különleges vadászati élményekért utazna oda, hanem az, hogy a politikus családja, nagybátyja és unokatestvérei is ott élnek.

A balliberális sajtó állításaival szemben Svédországban a vadászatok lóháton és gyalogosan történnek, nem pedig helikopterrel. A helikoptereknek van szerepük a vadászatokon, csak egészen más, mint amit a magyar baloldali sajtó írt. Az elejtett vadak húsát ugyanis helikopterrel szállítják el feldolgozásra. Ez pedig azért van így, mert a skandináv területeken, a sarkkörnél ugyanis nincsenek utak, mocsarasak a területek, így autóval nem lehet megközelíteni a vadászati területeket. A skandináv országok törvényi előírásai szerint viszont hús nem hagyható kint a szabadban, ezért azt minden alkalommal el kell szállítani. Ha másként nem lehet, akkor helikopterrel.

Magyarország fővadásza, Semjén Zsolt tehát nem tett mást, mint hogy Svédországba látogatott a családjához. Látogatása során pedig részt vett egy vadászaton, ami a skandináv szokásoknak és törvényi előírásoknak megfelelően zajlott le.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére